Ми у Facebook
10.02.2016, 16:00

Найближчий поєдинок «Верес» проведе проти ФК «Миколаїв»

Рівненський «Верес», який зараз перебуває на третьому тренувальному зборі у Брюховичах, що на Львівщині, визначився з найближчим спаринг-партнером. «Вересівці» проведуть контрольний матч проти клубу львівської Прем’єр-ліги ФК «Миколаїв».
Гра запланована на найближчий четвер, 11 лютого. Поєдинок відбудеться на стадіоні «Сокіл» у Львові.

Окрім матчу з «обласниками» тренерський штаб «Вереса» планує провести ще декілька спарингів. Серед потенційних суперників – стрийська «Скала» та молодіжна команда львівських «Карпат».

Нині у таборі рівнян у Брюховичах перебуває 25 футболістів - враховуючи тих, що вже на контракті та тих, які перебувають на оглядинах. Одне із пріоритетних завдань тренерів на сьогодні – знайти заміну Олегу Шутову, який достроково покинув клуб за сімейними обставинами.

«Втрата Олега Шутова – це проблема. Він звернувся до нас, пояснив свою позицію, життєві обставини, які у нього виникли. І ми просто не могли його тримати. Для команди це втрата. Але зараз ми активно шукаємо йому заміну. Переглядаємо інших виконавців на його позицію», - передає слова головного тренера команди Віктора Богатиря інформаційна служба НК «Верес» (Рівне).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Один із лідерів «Вереса» вирішив залишити рівненський клуб

Після зборів у Брюховичах «Верес» підсилили чотирма новачками

Нагадаємо, що очільники рівненського футбольного клубу дали свої коментарі щодо неоднозначної події, яка трапилася нещодавно у «Вересі». Олексій Хахльов та Євген Донцов щиро подякували Олегу Шутову, але закликали вболівальників зайнятись чимось кориснішим, ніж кричати «зрада».







На правах реклами