Ми у Facebook
10.02.2016, 21:30

Чи дозволяти дітям брати у дитсадок свої іграшки

Джерело фото: kapitoshi.ru

Своїми думками у соцмережах ділилися рівненські батьки.
Проблема побудови дитячих стоосунків у садочках відома усім батькам. Річ у тім, що діти ще не вміють добре контролювати свої емоції, не хочуть ділитися та й характери у кожного різні, а тут ще й іграшки не поділили. Саме про іграшки і піде мова.

Проблема в тому, що дітям дозволяється приносити власні іграшки в садочок. З однієї сторони - це добре, алже дитина почувається спокійніше, коли з нею улюблений ведмедик чи ще щось. А з іншої - "крута" іграшка може стати причиною конфліктів між дітьми.

То чи варто дозволяти діткам ходити в садочок зі своїми іграшками?



Ось що про це думають рівненські батьки:

Оксана Климчук: "Я рахую, що дитина може брати з собою іграшку особливо, якщо ходить перший рік, це ж вона бере щось рідненьке з дому і лягає там спати з іграшкою! Ім і так важко там без батьків, а ще іграшки заборонити! У мене ідуть двоє щось з дому, теж кажу ділитись з дітками, а якщо старша каже, що там в когось така іграшка, то просто відповідаю, що в тебе також багато іграшок і радій тому, що маєш, бо в декого і такого не має!"

Слава Мартинюк: "Це потрібно оговорити з вихователем.Шоб сказав всім батькам , що іграшок з дому не брати! Не всі ж батькі мають змогу купляти дитині постійно дорогі іграшки."

Люда Макєєва: "В нас в садочку такого не було - домовились з батьками своє в садік не приносити. Мали багато діток з сімей де мало грошей, щоб не травмувати іх."

Аня Иванишина: "Ми живемо за кордоном, і нам не дозволяють іграшки свої приносити, коли заводжу дитя, перед дверима мені все віддає."

Ірина Тишкова: "Дитина йде в садочок, в іншу, чужу обстановку. Для дитини це вже стрес! Йдучи в садочок із своєю іграшкою для дитини свого частинка чогось свого, домашнього. Це її щит. Коли ви їй вдома починаєте забороняти нести свою іграшку з собою-це теж стрес, бо іншим дітям можна, а їй ні. Дитині і так важко в садочок і без мами, а ви ще іграшку забираєте. Щодо негігієнічності... В капсулу ви дитину не посадите, звикати до чужих бактерій треба. Ваша справа навчити дитину мити руки і не пхати іграшки в рот."

Кристина Павлик: "Інколи малий бере маленьке звірятко,але я стараюсь по дорозі його забрати непомітно, там є достатньо іграшок."

Oksana Kononenko: "Мій син носить іграшку в садок, бо він її любить і так відчуває себе впевненіше, не бачу нічого поганого в цьому."

А що з приводу цього питання думаєте ви? Своїми думками діліться у коментарях.

За матеріалами спільноти "ВИЛКА-мікс".

Статті до теми:

Як обрати няню для дитини: Топ-5 порад

ВІДЕО: Як розбудити дитину зранку

Чим зайняти дитину на канікулах





На правах реклами