Ми у Facebook
11.02.2016, 19:00

У Рівному військовим показують безплатно кіно

У Рівному протягом минулих вихідних група з 30 військовослужбовців строкової військової служби відвідали один із кінотеатрів міста — кіноцентр "Ера".
Як повідомив майор регіонального медіа-центру МО України Віктор Шубец, організація такого дозвілля військовослужбовців 55 окремої бригади зв’язку стало можливим завдяки розумінню важливості підтримки своїх захисників Вітчизни колективом цього закладу. Воїни-зв’язківці одні із тих, хто з перших днів вирушили в райони виконання завдань АТО та до сьогодні захищають східні рубежі України.

Сьома хвиля мобілізації: що треба знати

Протягом вихідних у глядацьких залах поруч з цивільними можна побачити не тільки строковиків. Це стосується військових зв’язківців призваних до лав Збройних Сил України за мобілізацією, а також контрактом.

«Щоразу кількість безкоштовних квитків для військових обмежена, та, розуміючи важливість такої опіки, ми вже тривалий час допомагаємо командуванню частини в організації дозвілля підлеглих,
— зазначає керівник кінотеатру «Мультиплекс» у кіноцентрі «ЕРА» Вікторія Висоцька. — Особливо це стосується учасників збройного протистояння та членів їхніх сімей. Адже діти, батьки яких тривалий час знаходяться у важливому відрядженні, потребують більше розуміння та підтримки на місцях. Своїм прикладом ми закликаємо представників бізнесу не боятися проявляти ініціативу в питаннях допомоги та підтримки військових".

"У новинах про це не скажуть", - рівненський боєць про нинішню ситуацію у зоні АТО

Під час зустрічі офіцер бригади зв’язку капітан Іван Бочкор в черговий раз подякував керівництву закладу кіноцентру "Ера" від всього особового складу частини за розуміння та підтримку, зазначивши, що з часу початку збройного протистояння на сході України цими вихідними солдати отримали вже тисячний безкоштовний квиток на перегляд цікавого кінофільму.






На правах реклами