Ми у Facebook
11.02.2016, 11:20

Рівнян запрошують пересісти на велосипеди взимку

Кожного сезону у визначений час велосипедисти міста збираються разом, аби підтримати всесвітню акцію «Велосипедом на роботу».
Цієї п'ятниці, 12 лютого, о 7.30, на майдані Незалежності, у Рівному відбудеться всесвітній зимовий день «Велосипедом на роботу».


Громадська організація «Рівне велосипедне» запрошує усіх активних рівнян на перший цьогорічний день «Велосипедом на роботу», який відбудеться 12 лютого. Саме в цей день усі веломани заявлять, що їзда на ровері взимку – це безпечно та реально. Варто лиш підготувати свого залізного коня до морозного сезону.

На зустрічі будуть присутніми професійні велосипедисти, які розкажуть про правила їзди на велосипеді взимку, та які заходи безпеки необхідно передбачити .

У рівненському університеті вчать добувати бурштин

Мета заходу «Велосипедом на роботу» – залучити якомога більше людей до їзди на велосипеді та ведення активного й екологічного способу життя.

Тож, у п'ятницю, 12 лютого о 7:30, їдучи на роботу/навчання/у справах ровером, запрошуємо усіх заїхати на м-н Незалежності, зустрітися біля «ВелоКави» #velozurabika, випити чаю/кави, сфотографуватися, поспілкуватися й поділитися хорошим настроєм!

Більше про акцію – за телефоном (097)2311699 – Марія Панас (ГО «Рівне Велосипедне»)





На правах реклами