Ми у Facebook
11.02.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 12 лютого

Що новенького на любовному фронті у 12 знаків зодіаку?
ОВЕН. Чудовий час для романтики. Саме в такі дні навіть у прокуреному генделику й обшарпаному курнику можна несподівано зустріти велике і чисте кохання )

ТЕЛЕЦЬ. У декого можуть виникнути якісь проблеми зі здоров'ям. Займіться собою, щоб не розчаровувати кохану людину в найбільш невідповідний момент...

БЛИЗНЮКИ. Проведіть сьогоднішній вечір з тими, з ким вам найбільше хотілося б його провести. І нехай увесь світ зачекає!

РАК. Зробіть коханій людині невеличкий символічний подарунок. Найкраще — зроблений вашими руками. Якщо з фантазією зовсім погано - подаруйте квітку.

ЛЕВ. Можливо, сьогодні у вашому близькому оточенні відбудуться різкі зміни. Добре, якщо вони не зачеплять особисто вас...

ДІВА. Сприятливий день для кохання. Зірки раді повідомити всім нам, що сьогодні Дев чекає приголомшливий день. А якщо будете себе правильно і невимушено вести, то і настільки ж приголомшлива ніч.

ТЕРЕЗИ. Перш ніж випробувати на практиці нову екстравагантну позу, ввімкніть уяву, чи зможете ви з неї виплутатися без шкоди здоров'ю та репутації ))

СКОРПІОН. Сьогодні зірки підкинуть нові знайомства, причому такі цікаві й несподівані, що ви самі собі не повірите.

СТРІЛЕЦЬ. Чудовий день для кохання і стосунків. Якщо буде можливість поділитися своїми почуттями, які переповнюють ваше серце — зробіть це!

КОЗЕРІГ. Сьогодні на вас чекає маса цікавих відкриттів та романтичних сюрпризів. Найкращі риси вашої коханої людини розкриються перед вами з такою силою, що ні про що інше ви думати не зможете.

ВОДОЛІЙ. Сьогоднішній день обіцяє купу нових емоцій та приємних знайомств. Якщо користі з них мало - постарайтеся отримати максимум задоволення.

РИБИ. Ранок — найсприятливіший час для сексу та кохання. Якщо нікуди не треба бігти вдосвіта — затримайтесь у ліжку удвох )

АФІША - куди піти рівнянам на День Закоханих

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 10 лютого
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами