Ми у Facebook
14.02.2016, 14:00

Що стане брендом Рівного: городян закликають долучитися до голосування

Оглянути зразки брендів можна сьогодні й завтра у міському Будинку культури у парку імені Шевченка.
З семи кращих, відібраних зі 100 поданих рівнянами на конкурс зразків брендів, організували виставку. Її відкрили у п'ятницю, 12 лютого о 14 годині.

- На виставці встановлена запечатана скринька для голосування - така, як на виборах, - розповіла організатор конкурсу на альтернативний бренд Рівного, журналіст Оксана Юрченко. - Відвідувачі виставки отримують бюлетені. У них ставлять номер бренду і вкидають у скриньку для голосування. Голосування триватиме щоденно до 17 години понеділка, 15 лютого.

Паралельно голосування відбуватиметься й у групі "Конкурс на альтернативний бренд Рівного" у соцмережі Фейсбук. Воно стартувало у суботу, 13 лютого о 14 годині і триватиме до 24 години середи, 17 лютого.

В результаті цих голосувань буде відібрано два кращих зразки бренду. Але, можливо, це буде й один. Його автор отримає сертифікат на 10 тисяч гривень на друк своєї роботи у друкарні "Брегін". Також організатори конкурсу планують нагородити дипломами та призами всіх авторів брендів.

Відібрані на альтернативному конкурсі варіанти брендів буде подано на розгляд міської ради.

Нагадаємо, що альтернативний конкурс рівняни організували на противагу розробленому столичною фірмою за кошти ЄС бренду- кільцям, який був широко розкритикований громадою.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Чи вимагатиме Рівне повернення грошей за "не такий" бренд

Суренж, троянди чи брама - що стане брендом Рівного

Користувачі соцмереж знайшли, звідки могли "вкрасти" ідею бренду Рівного (ФОТО)







На правах реклами