Ми у Facebook
18.02.2016, 08:20

Бланк договору на газопостачання рівняни можуть "скачати" з Інтернету

Завантажити цей документ можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua
Споживачі природного газу можуть завантажити з Особистого кабінету на сайті 104.ua рахунки за використаний в січні газ. Окрім того, в Кабінетах уже доступні для завантаження заяви-приєднання до умов договору на постачання природного газу.


Споживачі газу, які ще не отримали або зіпсували бланк заяви-приєднання можуть не поспішати до газопостачальної компанії, щоб отримати новий зразок, а завантажити готову заяву із Особистого кабінету. Програма автоматично відображає усі необхідні дані споживача, а тому клієнтам необхідно лише перевірити зазначену інформацію та підписати роздруківку у відведених місцях та повернути до «Рівнегаз Збуту».

"Рівнегаз" - про відчинені вікна

Спрощена процедура укдадання договору не вимагає від споживачів додаткових документів і дозволяє споживачам газу, не виходячи із дому, заповнити заяви.

«Підписані заяви можна надіслати поштою, передати через контролера або віднести до найближчого абонвідділу та залишити у спеціальній скриньці. Лише у випадку, якщо дані про споживача у заяві вказано неправильно, тоді клієнту необхідно прийти до газопостачальної компанії із документами для їх виправлення», - розповідає директор ТОВ «Рівнегаз Збут» Леонід Кошельник.


«Рівнегаз збут» - монополіст і диктує кабальні умови», - поскаржився Порошенку рівнянин

Також споживачі природного газу уже можуть одержати з Особистого кабінету рахунок за використаний газ у січні. Щоб не витрачати зайві кошти за послуги банків, мешканці Рівненської області можуть оплатити за газ без комісії за допомогою:

- системи інтернет-платежів Portmone.com

- інформаційно-платіжних терміналів Ощадбанку.

Про це повідомила прес-служба ТОВ «Рівнегаз Збут»






На правах реклами