Ми у Facebook
12.02.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 13 лютого

Про що шепчуть зірки романтичним, закоханим, одруженим і ще вільним 12 знакам зодіаку?
ОВЕН. Не пропустіть вдалий момент, сьогодні буде легше попросити побачення, пробачити й помиритися з коханими. А ще - порозумітися з колишніми і залишитися друзями.

ТЕЛЕЦЬ. Думайте, що говорите. Навіть одне необережне слово чи невдалий жарт може зруйнувати любов, довіру і стосунки.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні ви можете несподівано для себе з'ясувати, що та єдина і неповторна людина, яку ви довго шукали, весь цей час була поруч з вами.

РАК. Маєте неабиякий шанс зустріти свій ідеал. Якщо, звісно, спробуйте роздивитись навколо дещо іншим, більш практичним, поглядом )

ЛЕВ. Сьогодні ви приречені на шалений успіх у любовних справах. Але у жодному випадку не грайте в карти ні на гроші, ні на роздягання! Програєте все, що тільки можна.

ДІВА. Обережність і обачність вам будуть просто необхідні. Особливо якщо вирішите завести бурхливий роман. А взагалі, навіщо вам це треба?

ТЕРЕЗИ. Сьогодні ви можете опинитися в не дуже приємному становищі і трохи впасти очах коханого/коханої. Навіть якщо ви абсолютно невинні.

СКОРПІОН. Не надто сприятливий день для кохання, який принесе масу гострих переживань - і приємних, і неприємних теж.

СТРІЛЕЦЬ. Проявіть ініціативу, не мовчіть про свої інтимні фантазії та бажання. Опишіть вашій близькій людині, як ви її хочете і де саме мрієте з нею кохатися ))

КОЗЕРІГ. Сьогодні вас можуть охопити якісь підозри та ревнощі. Думки про ймовірну зраду не даватимуть спокою. Хоча насправді причина дріб'язкова або взагалі все це ви придумали собі самі...

ВОДОЛІЙ. До пізнього вечора нічого неприємного у вашому особистому житті не намічається. Ближче до ночі ймовірні серйозні розбіжності з коханою людиною. Але ви легко це можете залагодити )

РИБИ. Робота чи інші клопоти заберуть майже весь ваш час, що може засмутити кохану людину. Постарайтеся приділити їй більше уваги.

АФІША - куди піти рівнянам на День Закоханих

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 12 лютого
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ