Ми у Facebook
12.02.2016, 21:30

Що приготувати на День закоханих: рецепти

До Дня закоханих залишився лише 1 день, а тому саме час подбати і про романтичне меню. Що приготувати? Як оформити страви? На ці та інші питання ми й спробуємо відповісти.
День Валентина - свято романтики та ніжності, тому й святковий стіл не повинен бути перевантаженим масою страв. Краще приготувати щось легке, як приклад - салати, оригінальні канапки, вишукані десерти, ну і якусь основну гарячу страву. Відмовтеся від гострих страв, салатів з цибулею і т.д. Не дуже приємно, коли продовження романтичного вечора псуватиме запах цибулі із рота.

Так-от, День закоханих можете розпочати із романтичного сніданку. Найбільш легкий варіант - омлет з сосиками у вигляді сердечок та ароматна кава з візерунком.



Ну а для романтичної вечері знадобиться більше ваших зусиль. Головною гарячою стравою святкового столу може стати запечена рибка, або курочка під соусом:

Тушкована куряча грудка в кефірі

Курка в апельсиново-соєвому соусі



Не менш романтично виглядатиме ваш улюблений салат, оформлений у вигляді серця. Як приклад, можете скористатися рецептом салату "Червона шапочка".

Інгредієнти:
2 середніх варених картоплини
1 склянка почищених волоських горіхів
2 невеликих варених морквини
2 маленьких цибулини
255 грудки курячої копченою ( можна відварене філе курки)
2 варені яйця
70 гр. твердого сиру
1/2 граната
майонез.

Приготування:
Для формування салату необхідно взяти широку тарілку і викласти на дно подрібнене м'ясо курки грудки. Далі м'ясо слід змастити майонезом і обсипати цибулею. Після цього в посуд потрібно помістити наступні шари: картоплю, яйце, моркву і твердий сир. Всі інгредієнти, крім останнього, необхідно рясно змастити майонезною сіточкою. На завершення салат потрібно прикрасити крихтою з волоських горіхів і зернами граната.

Досить вишуканими і простими у приготуванні будуть бутерброди у вигляді сердечок. Зробити такі можна із ковбаси, сиру та батона, або ж сухих грінок та червоної ікри.



Ну а на десерт краще всього приготувати шоколадні десерти. Це можуть бути як шоколадні тістечка, кекси, так і торт.

Топ-5 рецептів шоколадних десертів, які готуються за 10 хвилин [+Фото]

Топ-5 рецептів тортів без випічки [+Фото]



А ще більше святкових рецептів ви можете знайти у Жіночому клубі в рубриці "Дім".

Гарних святкувань!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ