Ми у Facebook
13.02.2016, 13:00

У рівненському "воднику" шукали вибухівку (+ФОТО, ВІДЕО)

12 лютого співробітниками управління Служби безпеки України в Рівненській області була проведена перевірка готовності служб оперативного реагування міста Рівного на загрози терористичного характеру.
Тренування відбувалися на базі головного навчального корпусу Національного університету водного господарства та природокористування, що в обласному центрі на вулиці Соборній, 11.

О 10:15 до Служби порятунку «101» від чергового працівники університету надійшло повідомлення, що в коридорі на 2-му поверсі навчального закладу виявлено предмет, що становить радіаційну загрозу, а також пакунок з вибухівкою.

Біля Рівного сталася аварія: знадобилася допомога рятувальників

Рятувальники спільно з черговим персоналом університету оперативно провели евакуацію студентів та викладацького складу з будівлі навчального корпусу. Тим часом, група працівників пересувної хіміко-радіологічної лабораторії аварійно-рятувального загону спецпризначення вжила заходів щодо виявлення предмета радіаційної загрози та його утилізації. Одночасно з цим, вибухотехніки Національної поліції виявили в будівлі вибухонебезпечний предмет та вивезли його для знешкодження. Вся рятувальна операція зайняла близько 20 хвилин.



У Рівному замінували Свято-Воскресенський собор?

Як зазначив начальник управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Павловський: «В ході даних навчань вдалося покращити теоретичні знання та відпрацювати практичні навички, необхідні для оперативного реагування на можливі загрози сьогодення, а також налагодити дії адміністрації і чергового персоналу університету та оперативних служб під час проведення заходів цивільного захисту».










На правах реклами