Ми у Facebook
12.02.2016, 22:00

Поради рівнянкам: як правильно обирати губну помаду

Губна помада - важливе доповнення ідеального образу жінки і її невдалий вибір може кардинально зіпсувати ваш макіяж. То яку помаду краще обрати і чи треба враховувати при цьому якісь особливості?
Щороку тенденції у макіяжі змінюються під впливом модних віянь. І ці зміни стосуються вибору помади. Звісно, ви можете йти в ногу з часом і обирати той колір помади, який буде найбільш актуальним цьогоріч. Але де гарантія, що саме ця помада вам пасуватиме? Для того, щоб уникнути помилок при виборі вашої ідеальної помади, ми пропонуємо ознайомитися з певними особливостями.

Форма губ. Перед тим, як перейти до вибору помади відповідно до вашого типу обличчя, зверніть увагу на форму своїх губ. Існують деякі загальні правила, які застосовуються до певного обрису вуст. Так, темні кольори візуально зменшують губи, а світлі - навпаки, збільшують і надають пишності. Яскраві відтінки розширюють межі контуру вуст, а помади з блискітками роблять губи більш об'ємними.

10 помилок макіяжу, які вас старять

Колір шкіри. Вибираючи новий beauty-продукт для губ, потрібно врахувати відтінок вашої шкіри. Якщо ви відноситеся до теплого кольоротипу, вам найкраще підійдуть ніжно-персикові, світло-помаранчеві і насичено вишневі помади. А на губах дівчат з рожевим тоном шкіри добре виглядатимуть холодні відтінки помад, такі як фуксія або насичено-сливовий.



Колір очей. Зеленооким рекомендується зупиняти свій вибір на помадах теракотових, яскраво-червоних і морквяних відтінків. Блакитнооким підійдуть вишневі, винні, а також вся колірна палітра рожевих відтінків. Карооким дівчатам варто віддавати перевагу нюдовим помадам, а синьооким - бежево-рожевим і золотистим відтінкам.

Модний макіяж 2016: основні новинки

На кожен день. Навіть якщо у вашій косметичці десятки різних помад і блисків, у вас повинна бути одна універсальна паличка-виручалочка, на яку ви завжди зможете розраховувати. Так ось, підбираючи помаду для будь-якого випадку життя, пам'ятайте, що вона повинна бути всього на кілька відтінків яскравіша від вашого натурального кольору губ.



Вчені стверджують - яскравий макіяж дратує чоловіків

Вік. Вибираючи нову помаду для губ, не варто ігнорувати вікову категорію. Так зовсім юним панянкам краще пасуватимуть світлі відтінки, молодим жінкам до лиця яскраві і соковиті кольори, а зрілим дамам рекомендується вибирати темні кольори.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ