Ми у Facebook
12.02.2016, 21:00

Як здивувати кохану на день Валентина без значних матеріальних затрат

Своїми ідеями з приводу цього питання рівняни поділилися у соцмережах.
День Валентина - ще один привід здивувати кохану приємним сюрпризом, але не завжди і не у всіх, на жаль, на мега-подарунки вистачає коштів. То як все ж вразити кохану у цей романтичний день і при цьому не потратити значних коштів? Своїми порадами рівняни поділилися у спільноті "Пдслухано Рівне":

Мілана Станіцька: "Прогуляйтесь по парку."

Серёга Шикор: "Простий рецепт: береш картоплю, миєш, чистиш, нарізаєш, кидаєш на розігріту сковородку(бажано, щоб була ще олія), сіль-перець по смаку, проходить 15-30хв, в залежності від кількості картоплі і якості сковородки. Рецепт від Шефа готовий))"

Hate Betrayal: "Проведіть час разом в цей день."

Dymitr Poluchowicz: "Включай мозок і зроби своїми руками подарунок, ідей в інтернеті валом від звичайної валентинки до торта своїми руками, впринципі що за мода дарувати цінні подарунки на 14? Це суто день закоханих, а не день взаємообніму подарунками .. це буде неділя, проведіть час разом."

Олеся Роговик: "Сделай ей массаж."

Олександра Юрчук: "Поки вона буде на роботі зроби так: купи вина фруктів трошки свічки)Вона прийде, а ти вимкни світло, запали свічки Думаю їй сподобається, коли вона прийде додому, а там така красота!Та кожна оцінить старання коханого на кухні)"

Коля Харчук: "Подарунок зроблений своїми руками цінується найбільше)гарне щось придумаєш, розплачеться 100%) перевірено)"

Оксана Янковська: "Пару років назад на день закоханих заходжу з ранку в кабінет (працювали разом) і тут на столі бачу маленьку записку... це був початок квесту... Тож в різних місцях знаходила наступні підказки, і навідь не тільки в моєму кабінеті. Зрештою квест привів мене до того ж місця звідки і почався-до мого робочого столу. Спочатку нічого не помітила, аж тоді дивлюсь, а в мене на клавіатурі букви переставлені так, що вийшло " Кохаю тебе. З днем св. Валентина". Зіичайно ввечері було продовження з подарунком, але цей ранішній сюрприз, який не коштував по фінансам майже нічого, запам'ятався мені більше за всі інші навідь досить коштовні. Можливо тобі стане у пригоді ця ідея. Удачі."

Статті до теми:

Як рівняни готуються до Дня святого Валентина

Куди піти з коханою у Рівному на День Валентина

Що подарувати жінці на День Валентина





На правах реклами