Ми у Facebook
13.02.2016, 18:30

Як рівняни готуються до Дня святого Валентина

Своро День закоханих, а тому рівняни все активніше готуються до романтичних святкувань. Ми спробували дізнатися чим саме цікавляться і які подарунки готують для своїх половинок.
Як повідомив "Яндекс" перед Днем Валентина рівняни закидають пошуковик романтичними запитами. Так, найбільше питань стосується подарунків до Дня Валентина, причому більшість шукають інформацію про популярні handmade-сюрпризи. І не дивно, адже завжди приємно дивувати коханих презентом, виготовленим власноруч.

Судячи із запитів, дівчата удвічі частіше шукають подарунки для хлопців. Найчастіше запитують: "Що купити хлопцю на День Валентина?". Можливо, вони просто відповідальніші, тому роблять це активніше, або ж чоловіки вже знають, чим здивувати своїх коханих. Зрештою, у них є універсальний варіант - квіти.

Про конкретні подарунки запитують менше ніж 2% користувачів. До дня Святого Валентина рівняни найчастіше шукають чашки, фоторамки і футболки. Хоча трапляються й оригінальніші сюрпризи:

Вироби з кавових зерен на День Валентина.
Як зробити подарунок на день Святого Валентина з резиночок?
Подарунки з цукерок: як зробити гітару своїми руками?
Браслети із бісеру на 14 лютого.
Торт з трусів та носків: майстер-клас.

Окрім подарунків, до дня Святого Валентина жителі Рівненщини цікавляться розвагами. Кожен десятий запит – про сценарії, ігри, пісні, танці. Ще приблизно стільки ж цікавляться тематичними картинками, листівками, малюнками: як робити листівки на День Валентина. Далі за кількістю запитів – вірші та вітання.

Також рівняни шукають у "Яндексі" рецепти святкових страв. Серед смаколиків передбачувано перемагають солодощі:

- випічка на день валентина;
- що спекти на День закоханих;
- десерт на 14 лютого.

Щоб свято було якомога романтичнішим, рівняни дбають і про відповідний антураж – шукають цікаві місця: День Валентина Львів; столик в Манхеттені на День Валентина. Також стежать за прогнозом погоди.

А ще користувачів турбує ефектний вигляд: фото манікюр на гелевих нігтях на День закоханих, зачіски на 14 лютого для дівчат, або ж - красиві зачіски на День Валентина.

Судячи із запитів, цьогорічний День закоханих для багатьох рівнян буде особливим та незабутнім.

Гарних святкувань!

Статті до теми:

Що подарувати чоловіку на День Валентина

Куди піти у Рівному на День закоханих

Як здивувати чоловіка на День Валентина





На правах реклами