Ми у Facebook
13.02.2016, 15:30

На Рівненщині сталися дві смертельні аварії

У вечірню пору загинули під колесами автівок двоє пішоходів - 30-річний рівнянин і 47-річний чоловік з Демидівщини.
Вчора, 12 лютого, о 20:20 на автодорозі Київ - Чоп поблизу села Антопіль Рівненського району трапилась смертельна аварія. Правоохоронці на місці події в Антополі з’ясували, що 34-річний мешканець Запоріжжя, керуючи автомобілем марки "Kia Sorento", рухався у напрямку Києва та наїхав на 30-річного рівнянина. Молодий чоловік переходив дорогу в невстановленому місці. Від отриманих травм пішохід загинув.

Ще одна смертельна ДТП сталася через 2 години поблизу села Хрінники Демидівського району. Про цю дорожньо-транспортну пригоду поліцію повідомили лікарі швидкої медичної допомоги. Як встановили правоохоронці, 21-річний житель села Пашева Демидівського району, керуючи автомобілем марки "ВАЗ-2103", поблизу села Хрінники наїхав на 47-річного чоловіка з села Вичавки, який загинув на місці пригоди. Зі слів водія ВАЗа, загиблий вже лежав на проїзній частині.

Правоохоронці встановлюють обставини обох ДТП та проводять досудове розслідування. Про це повідомили з відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Рівненській області.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ