Ми у Facebook
16.02.2016, 16:20

Через політику у приватних сміттярів Рівного - новий директор?

Віднедавна рівнянам почали вкидати у поштові скриньки повідомлення про те, що депутат міськради Рівного Святослав Євтушенко не працює більше у сміттєзбиральному підприємстві "Санком-Рівне".
У повідомленнях вказується, що зміна керівництва пов'язана з тим, що на виборах у міськраду Євтушенко очолював список команди опонента міського голови. І, мовляв, зараз "міський голова витрачає зусилля на боротьбу з конкурентами".

«Ідея з розкопками замку з'явилася неспроста», - екс-секретар міськради Рівного Юрій Торгун

Святослав Євтушенко підтвердив ОГО, що ці листівки розіслані від нього:

- Просто багато рівнян думає, що я працюю у "Санкомі" і звертаються зі скаргами на невивезення сміття. Тому я вирішив таким способом поінформувати людей. Чому вважаю, що мене вижив з посади міський голова? Бо отримав пояснення від інвесторів "Санкому": "Євтушенко займається політикою, не підтримував на виборах мера, тому не може керувати підприємством". Так, "Санком" - приватне підприємство. Але інвестори зустрічалися з міським головою.



"Кролів - у клітку, а не в Кабмін", - рівняни пікетують Верховну Раду (ФОТО)

Нині Святослав Євтушенко - безробітний. На посаду керівника "САнком-Рівне" призначений Андрій Мощанецький, який майже два роки працював керівником міського об'єднання парків культури і відпочинку Рівного. Але на вимогу міського голови Рівного Володимира Хомка звільнився у жовтні 2013 року. Причиною звільнення стало те, що п. Мощанецький підписав угоду з рестораном "Ліон", у парку Шевченка, на лоточну торгівлю, не повідомивши про це керівництво міста.

Отримати коментар міського голови Рівного Володимира Хомка з цього приводу поки що не вдалося.






На правах реклами