Ми у Facebook
16.02.2016, 17:20

На Рівненщині судитимуть трьох бурштинокопачів (+ФОТО)

На лаві підсудних опинилися троє жителів Сарненщини. Вони, організувавши злочинну групу, незаконно видобували бурштин на території Дубровицького району.
До реалізації своїх злочинних намірів 21-річний житель села Стрільськ Сарненського району готувався ретельно. Чоловік "позичив" у мешканця сусіднього села транспортний засіб марки «УАЗ 3741», мотопомпу заводського виробництва, 12 пожежних рукавів, 10 металевих тичок, пожежний насос, генератор і прожектор, а в іншого жителя цього ж населеного пункту — ще один «УАЗ 31514».

На Рівненщині спіймали серійних злодіїв



Для налагодження «ефективного» процесу незаконного видобутку бурштину чоловік залучив до справи 35-ти і 40-річного односельчан. Очоливши таким чином організовану групу, разом зі своїми спільниками займався видобутком бурштину-сирцю на території Дубровицького району.



Рівненщина: перебігти дорогу на червоне світло не встиг

Кожен із учасників угруповання діяв відповідно до попередньо розробленого та узгодженого плану злочинних дій із чітким розподілом функцій. Організатор здійснював керівництво, зберігав та надавав обладнання, визначав час, місце та особисто брав участь у незаконному видобутку бурштину-сирцю.



Відділ комунікації
ГУНП в Рівненській області





На правах реклами