16.02.2016, 22:00
Як приготувати смачний шашлик в духовці
Своїм фірмовим рецептом поділилася наша читачка Людмила.
Ні для кого не секрет, що шашлик - одна з улюблених страв серед українців. В основному, смачний шашлик готується на відкритому вогні, але якщо виїхати кудись не вдається, потішити рідних ви зможете не менш смачним шашликом, приготовленим в духовці. Рецептом саме такої страви поділилася з нами читачка порталу "ОГО" Людмила.
Для приготування шашлику вам знадобиться:
1 кг свинини
2-4 цибулини
3 ст.л. оцету
0,5 ч.л. приправи "Суміш перців"
3 ст.л. соку лимона
1 ст.л. цукру
2 ст.л. приправи "До м'яса"
рукав для запікання.
Приготування:
М'ясо наріжте невеликими шматками, додайте суміш перців, приправу, 1 ст.л. оцету і лимонний сік. Потім все ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 4-6 год. в холодному місці. Тим часом цибулю наріжте кільцями і додайте до неї 2 ст.л. оцету, 1 ст.л. цукру і 4 ст.л. води. Залиште маринуватися на 1 год.
Коли усе замаринується, візьміть рукав для запікання, зав'яжіть його з однієї сторони, всередину на дно викладіть мариноввану цибулю, зверху цибулі м'ясо, зав'яжіть рукав і зробіть 3 проколи вгорі пакета. Потім поставте шашлик в розігріту духовку до t 250 С на 50 хвилин. При бажанні готовий шашлик можна полити соком, що виділився, і ще пекти в духовці близько 30 хв.
Смачного!
Статті до теми:
Топ-5 способів маринування смачного шашлика
Не шашликом єдиним: закуски для пікніка
Секрети грузинської кухні від Гії Хучуа: вся справа — у смачному тісті [+РЕЦЕПТИ]
Для приготування шашлику вам знадобиться:
1 кг свинини
2-4 цибулини
3 ст.л. оцету
0,5 ч.л. приправи "Суміш перців"
3 ст.л. соку лимона
1 ст.л. цукру
2 ст.л. приправи "До м'яса"
рукав для запікання.
Приготування:
М'ясо наріжте невеликими шматками, додайте суміш перців, приправу, 1 ст.л. оцету і лимонний сік. Потім все ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 4-6 год. в холодному місці. Тим часом цибулю наріжте кільцями і додайте до неї 2 ст.л. оцету, 1 ст.л. цукру і 4 ст.л. води. Залиште маринуватися на 1 год.
Коли усе замаринується, візьміть рукав для запікання, зав'яжіть його з однієї сторони, всередину на дно викладіть мариноввану цибулю, зверху цибулі м'ясо, зав'яжіть рукав і зробіть 3 проколи вгорі пакета. Потім поставте шашлик в розігріту духовку до t 250 С на 50 хвилин. При бажанні готовий шашлик можна полити соком, що виділився, і ще пекти в духовці близько 30 хв.
Смачного!
Статті до теми:
Топ-5 способів маринування смачного шашлика
Не шашликом єдиним: закуски для пікніка
Секрети грузинської кухні від Гії Хучуа: вся справа — у смачному тісті [+РЕЦЕПТИ]
Категорія: Новини > Життя
Автор: OGO.uaПереглядів: 3574корисні поради господиням, домашні рецепти, шашлик, страви, кухня
Інші статті рубрики:
Сімейний сніданок: рецепт корисних оладок з вівсянки
Спробуйте приготувати оладки з вівсянки. Такий сніданок не лише смачний, а й корисний.
переглядів: 648
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 313
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 338
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 385
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 304