Ми у Facebook
17.02.2016, 21:30

Де у Рівному дітей навчають танцям: перелік студій

Багато дітей можуть стати успішними, якщо вчасно виявити їхні здібності. Саме тому рівненські заклади продовжують розкривати справжні таланти юних танцівників.
Якщо ваша дитина активна, любить музику та хоче танцювати - дайте їй шанс проявити себе. А допоможуть вам у цьому рівненські танцювальні студії.

"DANCE WAY" - студія сучасного танцю, в якій проводяться заняття для дорослих та дітей. Тут ви зможете навчатися у таких танцювальних напрямах, як: Go-go, Lady's dance, Hip-hop, Jazz funk, Jazz pop, Disko і т.д. Також студія пропонує спеціальну фітнес програму для різних вікових категорій та рівня підготовки.

Адреса:м. Рівне, вул. Княгині Ольги, 6а.

"Алєкса Sport Dance" - клуб спортивного танцю, в якому проводяться навчальні заняття для різних вікових категорій. Тут займаються дітки віком від 4-х років і вище. Набір у групи проводиться постійно. Дітки зможуть навчатися за латноамериканською та європейською навчальними програмами, а також брати участь у танцювальних конкурсах.

Адреса: м. Рівне, вул. Гагаріна, 53.



Танцювальні заняття для діток віком від 3-х років проводяться у клубі спортивно-бального та сучасного танцю "Diamond dance". Тут проводяться навчання з бальних, сучасних, класичних, клубних танців, а також сальси ро-н-ролу, свінгу, акробатики та інших напрямів. Вихованці клубу беруть участь у танцювальних конкурсах.

Адреса: м. Рівне, вул. Академіка Грушевського, 41.



Дівчаток віком від 3-х років для навчань танцям набирає школа східного танцю IMPREZA. Тут проводяться як групові, так й індивідуальні заняття. Східні танці не лише гарно виглядають у виконанні маленьких талантів, а й розвивають пластичність, гнучкість, почуття ритму та впевненість в собі.

Адреса: м. Рівне, вул. Кавказька, 9 (біля кафе "Базікало").

Центр бального спортивного та сучасного танцю "Viva" - заклад, у якому здійснюється навчання танцям діток від 3-х рочків, незалежно від рівня попередньої підготовки. Дітей тут навчають сучасним та європейським танцям, а також проводять заняття з оздоровчої гімнастики. У закладі постійно діють знижки та акції.

Адреса: м. Рівне, вул. Поштова, 5.


Клуб спортивного танцю "Флеш" проводить заняття з латино-американських, європеських танців, а також джаз-модерну та контемпу для дітей від 4-х років. Для юних танцівників постійно проводяться майстер-класи з відомими вітчизняними та закордонними педагогами.

Адреса: м. Рівне, вул. Гагаріна, 6 (Рівненський МПК "Текстильник").



Клуб східного танцю "Орхідея" - заклад, який уже прославився своїми талантами. Тут займаються дітки від 5-ти років. Особливої увагий у клубі приділяють сучасному танцювально-оздоровчому напряму беллі денс. Набір здійснюється постійно.

Адреса: м. Рівне, вул. Князя Володимира, 10.



БІЛЬШЕ танцювальних закладів Рівного шукайте ТУТ.

Усі фото - ілюстративні.

Статті до теми:

Перелік спортивних центрів Рівного для дітей

Розвиваємося з дітками: рівненські центри розвитку для всієї сім'ї

Де провести дозвілля з дітьми: розважальні центри Рівного

Творчий розвиток для дітей: художні студії у Рівному





На правах реклами