Ми у Facebook
17.02.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 18 лютого

Чого чекати знакам зодіаку у любовних стосунках?
ОВЕН. Сьогодні можете просити коханого/кохану про все, що забажаєте ) Вам не відмовлять ) Але все-таки краще не зловживати подібними речами...

ТЕЛЕЦЬ. Навіть якщо побачення на сьогоднішній вечір вже призначене — скасуйте зустріч і залишіться вдома.

БЛИЗНЮКИ. Ближче до вечора вас можуть очікувати досить цікаві пригоди. А ближче до опівночі - і вельми приємне знайомство. Тільки для цього потрібно як мінімум опинитися в нічному клубі чи на вокзалі.

РАК. Можете опинитися в центрі уваги. Ловіть момент і компліменти!

ЛЕВ. Призначивши побачення наосліп, наприклад, з випадковим інтернет-знайомим, дехто може несподівано для себе знайти своє щастя.

ДІВА. Більшу частину дня ризикуєте провести на самоті через завантаженість коханої людини на роботі або десь ще. Постарайтеся з максимальною користю провести свій вільний час.

ТЕРЕЗИ. Сьогодні на вас може напасти сум і нудьга. Тільки не намагайтеся врятуватися від поганого настрою в товаристві випадкових знайомих.

СКОРПІОН. Сьогоднішній вечір може серйозно змінити ваше життя і ставлення до близької людини. Причому, можливо, не в кращий бік...

СТРІЛЕЦЬ. У вашому особистому житті тимчасове затишшя. Може, воно й на краще. Відпочиньте, відновіть сили, почистіть пір'я )

КОЗЕРІГ. Зірки попереджають: сьогодні ваші стосунки з коханою людиною може порушили якась нікчемна дрібниця.

ВОДОЛІЙ. В особистих стосунках будьте наполегливі. Тільки постарайтеся не перейти межу між завзятістю та нахабством.

РИБИ. Сьогодні ваш сексуальний партнер може вас розчарувати або засмутити. Постарайтеся відреагувати на це спокійніше. У всіх таке трапляється - і нічого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 17 лютого
Позитивний гороскоп на 2016 рік







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ