Ми у Facebook
17.02.2016, 22:00

Як перекупники готують вживані авто до продажу

Розкриємо кілька очевидних секретів.
Продаж автомобілів - справа досить вигідна, хоча і ризикована. Для того, аби продати б/у автомобіль потрібно прикласти немало зусиль. Перш, за все, авто повинне мати бездоганний вигляд, принаймні ззовні. А оскільки наведення "автомарафету" коштує не дешево, перекупники вдаються до різноманітних хитрощів.

Бувають такі випадки, що з трьох автомобілів збирають один, а в інших ситуаціях просто проводять капітальний ремонт і оригінальні деталі замінюють на нові, але набагато дешевші.










Напевно вам не раз траплялося оголошення з текстом: "Куплю авто у будь-якому стані". Так-от, саме з цих груд металу досить часто і збирають цілком пристойні авто, продаючи їх як "майже" нові.
Найчастіше з побитих авто роблять моделі віком 6-8 років, виглядають вони практично ідеально, на одометрі - не більше 100 тис. км. та й ціна таких авто досить приваблива.

Насправді, історія саме такого автомобіля може бути ой якою не простою. Тому, якщо ви вирішуєте купувати вживане авто, зверніть увагу на якість лакофарбового покриття. За 6-8 років практично неможливо, щоб автомобіль уникнув пошкоджень і підфарбовувань. Якщо ж вони є - значить машину не перефарбовували повністю.

Ще одна важлива особливість, яка має насторожити при покупці "свіжого" авто, – відсутність сервісної книжки. Якщо її немає, то ви ризикуєте купити машину зі скрученим спідометром. Особливо уважно варто оглядати марки машин ВАЗ та "Ланос", адже ці популярні можелі можна відновити із будь-якого стану. Запчастини до них не дорогі та й знайти їх легко.
До того ж на ВАЗах і їм подібних немає подушок безпеки, які відновлювати дуже дорого. Втім, і подушка безпеки, що "вистрілила" після аварії на автомобілі європейської або азіатської марки – проблема вирішувана. Існують майстри, які відновлюють торпеду і кермо. Але після такого ремонту AirBag немає, а щоб електроніка не показувала помилку, стоїть резистор.

Враховуючи ці автомобільні секрети висновок один - будьте пильними при купівлі вживаних авто!

За матеріалами: ukr.segodnya.ua.

Статті до теми:

Топ-5 автомобільних новинок, які презентують у 2016 році

Топ-5 автомобільних нововведень 2016 року, про які варто знати

Рівненським водіям: чим небезпечні підроблені автозапчастини





На правах реклами