Ми у Facebook
19.02.2016, 11:00

Собі - премії, підлеглим - занижені оклади

У керівника держпідприємства на Рівненщині знайшли порушень на понад 100 тисяч гривень. Він собі призначав завищені премії, а підлеглим встановлював занижені оклади та нульові індексації зарплати.
Мова йде про екс-керівника Рівненського експертно-технічного центру Держпраці. Протягом кількох місяців 2015 року йому було зайво нараховано заробітної плати, премії, матеріальної допомоги та перераховано єдиного соціального внеску майже на 39 тисяч гривень. В той же час, працівники підприємства отримували занижені посадові оклади, не проводилась індексація заробітної плати. Як результат, люди недоотримали понад 74 тисячі гривень.

На Рівненщині перекрили канал постачання дешевої горілки

Крім того, у фінансово-господарській діяльності державного підприємства виявлено понаднормові витрати пального, внаслідок чого протягом січня-листопада зайво списано 526 літрів пального.

Також внаслідок непереоформлення ліцензії на медичну практику протягом червня-листопада 2015 року Центром отримано доходів від безліцензійної діяльності на 69 тис. грн, які підлягають вилученню в дохід державного бюджету.

Жінка, яка збила двох дітей на переході у Рівному, визнала свою вину

Загалом в роботі держпідприємства виявлено фінансових порушень на понад 100 тисяч гривень і вони ще не усунуті.

Порушення виявили спеціалісти Державної фінансової інспекції в Рівненській області. Матеріали ревізії передали в управління СБУ у Рівненській області, повідомили про них прокуратуру та Держслужбу з питань праці.

Про це повідомили з прес-служби Державної фінансової інспекції
в Рівненській області





На правах реклами