Ми у Facebook
19.02.2016, 15:00

Ліга Європи: «Шахтар» у Львові не зміг підібрати ключиків до воріт «Шальке» [+Відео]

У першому поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи між донецьким «Шахтарем» та гельзенкірхенським «Шальке» жодній з команд не вдалося вразити ворота суперника. «Суха нічия» у першому матчі перенесла вирішення питання про вихід до наступного етапу єврокубка до Німеччини, де 25 лютого пройде гра-відповідь.
Незважаючи на відсутність забитих м'ячів у зустрічі, гострих моментів як біля воріт П'ятова, так і Ферманна не бракувало. Проте у випадках, коли безсилими були голкіпери, атакуючих гравців обох команд підводила точність.

Загалом, певну перевагу за підсумком матчу варто віддати гостям, які виявилися більш функціонально готовими, ніж суперник. У той же час, у виправдання «гірників» можна згадати, що провели лише перший офіційний поєдинок у новому році.

Щодо особистостей на полі, то неабиякою активністю у стані клубу з Гельзенкірхена відзначався «динамівець» Беланда, який раз-по-раз «накручував» опонентів. Лише відчайдушні стрибки кіпера донеччан після ударів киянина, який наразі перебуває в німецькій оренді, рятували «Шахтар» від крупних неприємностей.

А один з найбільш небезпечних моментів стався у володіннях «Шахтаря» у другому таймі. Рефері призначив вільний удар з лінії воротарського майданчика і лише самовіддана гра всіх без винятку «гірників», які кинулися під удар, не дозволила німцям відкрити рахунок у зустрічі.

За чотири хвилини до завершення матчу другий «гірчичник» отримав Кучер і змушений був залишити своїх товаришів у меншості. За такої ситуації донецький клуб вирішив не ризикувати і довів матч до нульової нічиєї.

Протокольні дані.

«Шахтар» - «Шальке» - 0:0

«Шахтар»: Пятов - Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі - Малишев (Кривцов, 90), Степаненко - Марлос (Веллінгтон, 71), Коваленко, Тайсон (Едуардо, 80) - Гладкий

«Шальке»: Ферманн - Паула Жуніор, Колашінац, Нойштедтер, Матіп - Сані (Сем, 87), Беланда (Хунтелаар, 88), Гайс, Чупо-Мотінг - Горетцка, Майер (Шепф, 81)

Попередження: Срна, Кучер, Гладкий - Сані

Вилучення: Кучер, 86

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У грі проти «Порту» «Динамо» врятувалось на останніх хвилинах

«Динамо» та «Шахтар» дізналися весняних суперників у єврокубках








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ