Ми у Facebook
20.02.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 21 лютого

На що натякають зірки закоханим, одруженим і поки що вільним знакам зодіаку?
ОВЕН. Сьогодні не варто намагатися заводити легковажні знайомства на вечірках, дискотеках і нічних вокзалах.

ТЕЛЕЦЬ. Якщо ви самотні, сьогодні ввечері краще побути вдома. На пошуки свого щастя вирушите іншим разом. А сьогодні еротична пригода може обернутися великими матеріальними збитками.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні ніщо і ніхто не зможе стати впоперек вашого шляху. І якщо ви не зупините себе самі, то ризикуєте зайти надто далеко…

РАК. Не ваш день. Краще не накручувати себе з приводу того, що вас не розуміють і хтось не так подивився, а зайнятися собою, роботою чи домашніми обов’язками.

ЛЕВ. У представників сильної статі не виключені веселі амурні пригоди, які можуть завершитися штампом у паспорті або розлученням, або і тим, й іншим.

ДІВА. У любовних справах сподівайтеся на краще, але не забувайте вчасно і добре підстрахуватись.

ТЕРЕЗИ. Сьогодні ви можете сильно посваритися з коханою людиною. А завтра дивуватиметесь, що ж на вас найшло і в чому була причина…

СКОРПІОН. Емоційно напружений день. Не варто чекати того, що стосунки з вашою половинкою будуть легкі та безхмарні...

СТРІЛЕЦЬ. Можливі непорозуміння з коханою людиною, безпідставні звинувачення у чомусь. Найпростіше вирішення проблеми – покаятися )

КОЗЕРІГ. Сьогодні варто проаналізувати ситуацію та прислухатися до порад батьків і навіть малознайомих людей. Ну а що робити далі - вирішуйте самі.

ВОДОЛІЙ. Поставтеся до кожного незнайомця протилежної статі, з яким доведеться спілкуватися сьогодні, як до можливого найкращому друга )

РИБИ. Не надто вдалий вечір для романтичних побачень і посиденьок з друзями в пивбарі. Краще проведіть його вдома з телевізором чи ноутбуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 20 лютого
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ