Ми у Facebook
22.02.2016, 09:00

Чи були погрози: у Рівному скандал навколо атестації поліцейських (ВІДЕО)

Члени атестаційної комісії впевнені, що їм на засіданні погрожував поліцейський, який не пройшов атестацію.
У Рівному другий тиждень відбувається атестація поліцейських. У комісії, яка здійснює атестацію, зафіксували відео з одного із засідань комісії, яке викликало активне обговорення у соцмережі Фейсбук. На ньому заступник міськвідділу поліції Рівного Юрій Сістук спробував з`ясувати, чому він не пройшов атестацію, і чому без будь-яких пояснень його долю вирішили за 5 хвилин. Втім, отримав відповідь, що члени атестаційної комісії не мають права розголошувати причини цього. Чоловік, зрозумівши, що пояснень не отримає, вийшов із кабінету атестаційної комісії зі словами: "Вас цікавить, де працює моя дружина? Я розкажу вам це пізніше, якщо вас це так цікавить".

На Рівненщині чоловік убив брата (+ФОТО)

Чомусь цю фразу члени атестаційної комісії, серед яких чимало журналістів, сприйняли, як погрозу на свою адресу. І одна з членів комісії навіть вибігла з кабінету за паном Сістуком з фразою: "А як це звучить? Це не як погроза звучить?"

Бурштинокопачі на Рівненщині позбулися автомобілів (+ФОТО)

До речі, також з уст членів атестаційної комісії услід пану Сістуку звучить нецензурна лексика, за яку адмінкодекс передбачає покарання. Тобто, судячи з відео, поліцейських атестують люди, які самі порушують закон.







На правах реклами