Ми у Facebook
22.02.2016, 10:40

Рівне: вийшло з брендом - тепер хочуть повторити з пам'ятником

У Рівному збираються влаштувати громадське голосування за проект пам'ятника Героям Небесної Сотні.
Композиція, яку пропонують перенести на задню стіну кінотеатру "Україна"

Як писав портал ОГО, рівненську письменницю, журналістку Валентину Захарову засмутив проект пам'ятника Героям Небесної Сотні, який хочуть встановити у Рівному. Її думка з цього приводу викликала обговорення у соцмережі Фейсбук.

Оприлюднили результати громадського голосування за бренд Рівного


Людмила Ступчук
Що знову голосування громадськості?

Алиса Хагенбрух
Об"єктивно оцінювати мистецтво можуть лише професіонали - з досвідом роботи, освічені та фахові. З нашим підходом "по-модньому" питати суб"єктивну (і тільки) оцінку мешканців, родичів,тощо, не можна! Вимагати у них об"єктивності, а в подальшому і досконалості форм від скульптур, пам"ятників та іншіх об"єктів - думаю, що це просте загравання до мешканців, намагання здобути дешевий авторитет й не більше того. Що і маємо наразі у місті Рівному, та і не тільки тут. Всеукраїнська проблема несмаку підтримана дилетантами, АбАжАтелями творчості де-яких "митців" та і просто корупцією.


На Рівненщині чоловік убив брата (+ФОТО)
Тата Рівна як на мене, ідеально оте панно, що біля органного залу перенести на задню стіну кінотеатру - там і доречніше (Майдан жеж бо) і якраз перед алеєю троянд, і краще виглядало би і без цинізму, як зараз. А проект чергового пам'ятника - жуть. Згідна. Краще один толковий, а не на кожній вулиці, на кожному випадковому житловому будинку - і все не те.

Дэжа Брют
Мені таж ддуже подобається панно за мотивами малюнку Юрія Журавля. Там є душа, там - символи.

До 8 Березня Рівненщиною курсуватиме додатковий поїзд


Яна Сокол
Був широкий вибір на конкурсній основі свої ескізи подали найкращі митці нашого краю, та вибір був ,як завжди підкилимний і далеко не найкращий.Вибрали ескіз якому більше десятка років і до Небесної Сотні він ніяким чином не належить, просто порішали. Але до цього питання громадськість має повернутись, часи: ти мені- я тобі минули, і герої і громадяни заслуговують на найкраще.І вирішувати одноосібно меру зі своїм відданим чиновником- це минулий комуністичний спосіб,

Борис Шевчук "Вибрали ескіз якому більше десятка років". Тобто - ангели дочекались! Мало б бути соромно тим, хто допустив старий ескіз, місце якого - за концепцією каплички - на кладовищі, до конкурсу, пов'язаного з кривавими, вогненними подіями, які і досі викликають не умиротворення ангельське, а сплеск обурення діями влади (вже не тільки колишньої) і злість через все більше відчуття марності тих жертв з огляду на сьогоднішній день.





На правах реклами