Ми у Facebook
22.02.2016, 12:40

У Рівному відбудеться “Гранд Квест”

Нудьгуєте? Ще не придумали як би то подрайвовіше провести вільний час? А ще щоб із друзями? Та щоб приємно? А ще так, щоб з адреналінчиком? Та динамічно? А в кінці щоб з головним призом? Та все вже придумано - гайда до нас!
Друзі! Тренінговий Центр “Лотос-Інвест” запрошує Вас прийняти участь в “Гранд Квесті”. Що це? - запитаєте ви. Так звані, дорослі командні бігалки-шукалки. Ареал пошуку - все місто Рівне. Час - всього кілька годин. Перемога дістанеться найспритнішим. За головний приз (Скриню з подарунками) будуть боротись 4 команди.

У новій програмі "Ранкова кава" - дитячий мафіозний квест

Команди будуть сформовані з учасників (які подали заявки та сплатили реєстраційний внесок) методом жеребкування на старті.

Також кожен учасник квесту отримає гарантовано заохочувальний приз від нашого таємничого партнера :)

Для того щоб прийняти участь в “Гранд Квесті” Вам потрібно заповнити реєстраційну форму, та сплатити реєстраційний внесок.
Форма для реєстрації - https://docs.google.com/forms/d/1eJ3MXFxQ77bpUwmoto_m4M6Bhz3beCQsvHSgI5e-3Sc/viewform?c=0&w=1

В Квесті зможуть прийняти участь лише 32 учасника, тому приймаємо рішення, запрошуємо друзів та реєструємося.

Реєстраційний внесок складає 190 грн при оплаті до 26.02.2016, при оплаті пізніше 26.02.16, вартість участі становитиме 250 грн з одного учасника.

Якщо Ви подасте заявку та здійсните оплату разом з трьома своїми друзями, реєстраційний внесок - 175 грн з кожного учасника.

Весела та цікава розвага для дітей у Рівному – МАФІЯ


І якщо Ви подасте заявку та здійсните оплату разом з 4-ма своїми друзями, реєстраційний внесок становитиме -150 грн з кожного учасника. Більше друзів, більша вигода.

Дата проведення квесту: 28.02.2016, початок о 12.00.

Місце збору тримається в секреті, і буде відомо лише перед початком.

Гарний настрій, позитивні емоції, подарунки від партнерів ГАРАНТУЄМО!

Телефонуйте 0673621131





На правах реклами