Ми у Facebook
22.02.2016, 17:40

У Меморіалі Шморгуна-2016 ФК «Малинськ» знову фінішував першим

Фінал Відкритої зимової першості міста Рівне «Меморіал Володимира Шморгуна» у нинішньому році став точним повторенням фіналу-2015. Як і тоді, у вирішальній грі зійшлися ФК «Малинськ» та ФК «Садове», а долю поєдинку вирішив єдиний м’яч, забитий командою з Березнівщини.
Матчі 1/2 фіналу пройшли у суботу, 20 лютого. Спочатку у гощанському дербі бугринська «Калина» та ФК Садове звели рахунок в основний час до нічиєї 1:1, після чого довелося пробивати пенальті. І якщо в чвертьфіналі бугринцям у серії одинадцятиметрових вдалося переграти «Сатурн» із Дядьковичів, то цього разу фортуна була проти них – 3:1 на користь садівчан.

У другому поєдинку ФК «Малинськ» виявився значно сильнішим за рівненський «Крокус» і переміг його з рахунком 3:0

Наступного дня, у неділю, 21 лютого, відбулися поєдинки за третє та перше місця. У малому фіналі «Калина» мінімально переграла «Крокус» - 1:0. З таким же результатом в останній грі турніру ФК «Малинськ» здолав ФК «Садове». Цікаво, що переможцем Меморіалу Шморгуна-2015 став також цей клуб із Березнівського району, який обіграв у фіналі теж ФК «Садове» з традиційним рахунком 1:0.

Після завершення турніру представники організаторів змагань – Рівненської міської федерації футболу – відзначили призерів та вручили додаткові нагороди в клубних та індивідуальних номінаціях.

Зокрема, кубок «За волю до перемоги!» отримала команда «Крокус» (Рівне), Кубок справедливої гри – «Сатурн» (Дядьковичі), приз «Відкриття змагань» – «Полісся» (Малатин).

Кращим голкіпером визнали Андрія Мозерова (ФК «Садове»), захисником – Олександра Гергелюка (ФК «Малинськ»), півзахисником – Олексія Бовтієва («Калина»), нападаючим – Олександра Кобрина (Крокус).

А вже 5 березня у Рівному розпочнуться ще два футбольні турніри. На майданчику у парку імені Шевченка стартує Меморіал, присвячений ще одному визначному рівненському тренеру - Леоніду Молчановському. На сьогодні точно відомо про його 11 учасників - ФК «Симонів», «Горинь» (Кустин), «Продторгобладнання» (Рівне), «Славія» (Рівне), ФК «Городок», «Ветеран-Тинне», ФК «Тине», «Чайка» (Малинівка), ФК «Горбаків», «Полісся» (Малатин) та ФК «Курозвани».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На зимовому Меморіалі Шморгуна визначилися всі учасники 1/8 фіналу

Претендентів на перемогу в Меморіалі Шморгуна лишилося четверо

В той же день на запасному полі стадіону «Авангард» розпочнуться ігри ХХ обласного Меморіалу Володимира Шморгуна. Комітет з проведення змагань обласної федерації (РОФФ) розподілив учасників турніру по двох групах за рейтингом. Після групового етапу по чотири кращі команди кожної підгрупи вийдуть до /4 фіналу.

Група «А». ОДЕК (Оржів), ФК «Садове» ФК «Млинів», «Водник» (Рівне), ФК «Симонів», ДЮСШ «Верес» (Рівне)

Група «Б». ФК «Малинськ», ФК «Агат-Гоща», «Калина» (Бугрин), «Сатурн» (Дядьковичі), «Коливань» (Клевань), «Верес-КОЛІФКС» (Костопіль).






На правах реклами