Ми у Facebook
01.03.2016, 09:20

Відсьогодні зростають ціни на газ для промислових об'єктів

НАК Нафтогаз України опублікувала нові ціни на газ для промислових споживачів і інших господарських суб'єктів, які будуть діяти з 1 березня.
Ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання України з 1 березня 2016 року становитимуть від 7,3 тис. грн до 8,4 тис. грн за тис. кубометрів.

Погода допомогла частині рівняни платити менше за тепло

"Цінові пропозиції Нафтогазу диференційовані в залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків. Рівні кінцевих цін для зазначених категорій споживачів становлять від 7 342 до 8 385 грн за тис. кубів (з урахуванням тарифів на транспортування магістральними та розподільними трубопроводами та ПДВ), в залежності від умов ", - сказано в повідомленні прес-служби НАК Нафтогаз України.

Ціна газу для промспоживачів при обсязі закупівлі понад 50 тис. кубів, попередній оплаті і відсутність боргів перед Нафтогазом знизиться на 0,2% (на 11 грн). У разі закупівлі промспоживачами газу з передоплатою 120%, при обсязі закупівлі понад 25 тис. Кубометрів і відсутність боргів перед Нафтогазом, ціна з березня знизиться також на 0,2% (на 10 грн). У всіх інших випадках ціна виросте на 0,3% (на 16 грн), в порівнянні з попереднім місяцем.

Рівняни можуть отримувати разунок за газ онлайн

Разом з цим Нафтогаз залишається єдиним постачальником газу для населення. Зараз ціна газу для цих категорій споживачів з урахуванням тарифів на транспортування і розподіл та податків становить 2994 грн/тис. кубів (ТКЕ для виробництва тепла для населення), 3600 грн / тис. кубів (пільгова ціна для населення) і 7188 грн/тис. кубометрів (стандартна ціна для населення).





На правах реклами