Ми у Facebook
23.02.2016, 14:00

Рівненська облрада стала на захист столичного поліцейського

Зокрема, він стосується представника патрульної поліції Києва Сергія Олійника, який під час тривалої погоні за порушниками дорожнього руху, застосувавши зброю, смертельно поранив одного з пасажирів автомобіля – 17-річного юнака.
Депутати прийняли заяву щодо неприпустимості спроб дискредитації
Національної поліції України. У ній висловили співчуття родині загиблого від кулі столичного поліцейського. Разом з тим висловили стурбованість тим, що цього поліцейського арештував Печерський районний суд за підозрою у навмисному вбивстві. А ось водій-порушник автомобіля, який був устані наркоитчного сп'яніння і це підтвердила експертиза, гуляє на волі.

Чи були погрози: у Рівному скандал навколо атестації поліцейських (ВІДЕО)

Це депутати назвали "спробами дискредитувати поілцію" і зазначили: "Кулуарні ігрища між органами, які покликані захищати законність, вкотре підривають довіру суспільства до державних інституцій. Арешт Сергія Олійника – сигнал до всіх поліцейських, що закон може захищати правопорушників, а не правоохоронців. А це дуже небезпечний прецедент".

Користувачі соцмереж - про "погрози" й атестацію поліцейських у Рівному

Також депутати висловили сподівання на об’єктивний, неупереджений розгляд справи щодо трагедії, яка сталася у столиці 7 лютого, і закликали всіх припинити будь-які спроби дискредитації Національної поліції, бо, мовляв, вороги України використовують подібні ситуації для розхитування суспільного порядку, дискредитації дій влади та започаткованих нею ініціатив.





На правах реклами