Ми у Facebook
25.02.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 26 лютого

Чого чекати 12 знакам зодіаку у любовних стосунках?
ОВЕН. Сьогодні на багатьох Овнів чекає приголомшливі вечір та ніч. Незалежно від того, з ким і де вони будуть. Головне, щоб не на самоті...

ТЕЛЕЦЬ. Саме час для романтичних побачень. Особливо якщо погода буде ясною, а ніч - місячною. Зробіть коханій людині маленький подарунок або сюрприз.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні не виключена гостра суперечка з коханим/коханою. Аніж стояти на своєму і довести діло до розлучення, поступіться і чимшвидше помиріться.

РАК. Проведіть вечір удвох. Найкраще - там, де вам ніхто не заважатиме. У кіно-кафе та в гості до родичів сьогодні краще не ходити.

ЛЕВ. Висока ймовірність обману і самообману. Будьте обережні, особливо це стосується легких одноразових знайомств.

ДІВА. Сьогодні на побачення краще не йти, бо ваші думки й почуття зовсім не в тому стані, в якому хотілося б. Ще посваритесь на порожньому місці (

ТЕРЕЗИ. На любовному фронті назрівають великі пристрасті, сексуальні пригоди...

СКОРПІОН. Чудово, якщо ви плюнете на кляту роботу і щоденні клопоти. Час вийти в люди чи гайнути в невелику романтичну подорож з коханою людиною.

СТРІЛЕЦЬ. Секс сьогодні краще спланувати на пообідню пору. Хоча... подібні речі частіше відбуваються спонтанно.

КОЗЕРІГ. Сьогодні вам слід дуже уважно вислухати думку коханої людини і... вчинити по-своєму. Результат сподобається обом.

ВОДОЛІЙ. Ви впевнені в тому, що любите саме ту людину, яку називаєте своїм коханням? Може, не все так гладко, як здається? Подумайте.

РИБИ. Час поміркувати про дуже важливий крок у вашому особистому житті. Тільки не надто поспішайте з його реалізацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 25 лютого
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами