Ми у Facebook
25.02.2016, 17:00

Обережно, шахраї! У Рівному виявили нову обманну схему

Про ситуацію, що нещодавно сталася, розповіла рівнянка у спільноті "Типове Рівне":
"Хочу поділитися з усіма, ситуацією, яка трапилась зі мною.

Я продаю телефони, і мої оголошення є на олх. Отож, зателефонував до мене молодий чоловік, сказав, що зацікавлений у покупці, але раніше хоче зустрітися щоб переконатися, що все в порядку, але сам не може прийде його "сестра", і якщо все добре, зразу скине гроші на карточку.

У Рівному - новий вид шахрайства


Зустрілись ми, вона переконалася, що телефон працює, все добре, я скинула номер карточки. І тут почалось саме цікаве, (зазвичай гроші приходять на приват в межах 5-10 хв, а то й швидше), мені подзвонив сказав, що все скинув, але смс не прийшла, простояли ми хв 5 дзвонить і починає заговарювати мене, різними способами. Я все ж настояла, щоб перевірив чи відправились гроші, через пару хв прийшла смс, що він провів оплату, але смс відправив з свого номер, не приват. Після цього я перевірила стан рахунку, він не змінився. Сказала, що буду чекати коли прийдуть по другому не віддам, він почав, що на це може піти декілька днів і тд.. і почалися дзвінки з інших номерів, в один і той же час, почали відволікати, всім як на диво стали потрібні телефони, я зрозуміла, що це розвод.. і після цього як я відмовилась відавати, "сестра" почала нервувати.що їй треба йти, діти дома..і тд.. розвернулась і пішла.

Нові види телефонного шахрайства у Рівному

Після цього ніяких дзвінків від нього не було, зрозуміло, що якби людина заплатила то б турбувалась про те щоб гроші прийшли і отримати покупку. а не просто забити на це. Мені чужого не потрібно, я прийшовши перевіряла рахунок декілька разів, але кошти так і не прийшли ..то ж будьте обережні, щоб такі шахраї не попались вам."





На правах реклами