Ми у Facebook
26.02.2016, 13:40

Селяни у Рівному вимагали звільнити з роботи лісників-крадіїв

Пікет під обласним управлінням лісового господарства влаштували мешканці села Велике Вербче Сарненського району.
- У понеділок вербчани зупинили у лісі біля села лісовоз, який віз зрізані дуби, - розповів ОГО один з учасників пікету, мешканець Великого Вербча, який попросив не називати його ім'я. - Хоча була домовленість, що ліс біля села не чіпають. Документів на дуби у водія не виявилося. Ми викликали поліцію. Але натомість на розбірки приїхали лісники Степанського лісництва. Це вони незаконно нарізали дуба, а на пеньках залишили позначку, мовляв це - самовільна порубка. Виникла бійка. Нас було семеро, лісників - десятеро. Одному з наших хлопців - 37-річному Володимиру Климцю- зламали ногу і ребра. І нині він перебуває у Сарненській районній лікарні. Після цього був збір села, де ми вирішили вимагати звільнення з роботи лісників-крадіїв. Тож саме тому сьогодні влаштували пікет біля управління лісового господарства.

Начальника Сарненської поліції хочуть звільнити

В обласному управління лісового господарства пообіцяли вербчанам у понеділок прислати комісію. Тим часом, кажуть, що травмованих у тій бійці більше - троє. І лісники пообіцяли ламати хребти усім, хто розповість про цей випадок.

Сарненська поліція на повідомлення про нелегальний видобуток бурштину їде по дві години

До речі, ліс біля Великого Вербча крадуть вже не перший рік і селяни з цього приводу гірко жартують: "Через злодіїв скоро у лісі, де не стань, на всі чотири сторони видно буде".






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ