Ми у Facebook
26.02.2016, 18:00

Кубок України з футзалу. 1/2 фіналу. МФК «Кардинал-Рівне» - ХІТ [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У п’ятницю, 26 лютого, у Харкові МФК «Кардинал-Рівне» проведе свій другий поспіль кубковий поєдинок. Успішно подолавши бар'єр 1/4 фіналу Кубка України у вигляді ірпінської SKIDKA, рівненчани отримали в суперники по 1/2 фіналу ще одну аматорську команду – ХІТ.
В четвер, 25 лютого, в Харкові були зіграні чвертьфінальні поєдинки. Їх результати:

ХІТ (Київ) – «Ураган» (Франківськ) – 1:1 пп 5:4

АРПІ (Донецьк) – «Локомотив» (Харків) – 0:4

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Енергія» (Львів) – 1:4

МФК «Кардинал-Рівне» - SKIDKA (Ірпінь) – 3:0


Незважаючи на крупний рахунок, перемога рівненчанам далася вкрай нелегко. Забивши м’яч у першому таймі (відзначився Віктор Кручок), далі МФК «Кардинал-Рівне» більшість часу проводив в обороні, відбиваючись від натиску суперника. В заключні хвилини, коли ірпінські футзалісти пішли уперед з п’ятим польовим гравцем, рівненчанам вдалася гостра контратака. В ній Павло Дармовіс вразив порожні ворота SKIDKA та довів рахунок до 2:0. А третій гол МФК «Кардинал-Рівне» у виконанні Богдана Новака на останній хвилині поєдинку зафіксував остаточний результат матчу – 3:0.

Після закінчення матчів 1/4 фіналу відразу відбулося жеребкування півфінальних пар. У ньому «кардиналівцям» відверто пощастило – два головних фаворита зіграють між собою. А от в учасників другого півфіналу з'явився реальний шанс в разі перемоги вдруге в своїй історії зіграти в фіналі, а там і дивись - і замахнутися на більше.

Кияни вкотре підтвердили, що за рівнем гри їх місце в Екстра-лізі не підлягає сумніву. У матчі проти «Урагану» франківці явно побоювалися авторитету досвідчених киян, і в ключовий момент здригнулися, не реалізувавши пенальті в основний час. А післяматчевій серії психологічна перевага була вже на боці ХІТа, що і вирішило долю путівки в півфінал.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» успішно здолав перший кубковий бар’єр

МФК «Кардинал-Рівне» залишився за бортом play-off

Спортивний портал sport.ua відзначив, що «Кардинал-Рівне» в своєму чвертьфіналі зіграв прагматично, але вибір тактики на гру - це прерогатива головного тренера, і якщо результат був досягнутий, значить, все було зроблено правильно. Рівненчани - в півфіналі, і для досягнення цього результату вистачило фактично одного першого тайму, і декількох контратак у другому, а ті сили, які футболістами були заощаджені під час першої гри в Харкові, вони обов'язково знадобляться у другій, ціна якої значно вища.

Огляд матчу МФК «Кардинал-Рівне» - SKIDKA (Ірпінь) – 3:0



Онлайн-трансляція МФК «Кардинал-Рівне» - ХІТ. Початок поєдинку о 19:00.








На правах реклами