Ми у Facebook
27.02.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 28 лютого

Про що попереджають зірки закоханих, одружених і поки що вільних знаків зодіаку?
ОВЕН. Не надто сприятливий день для любові. Сильні почуття та бурхливі емоції можуть затуманити ваш ясний погляд. Не сприймати все так гостро!

ТЕЛЕЦЬ. Цей вихідний варто провести не вдома і не на самоті. Вийдіть в люди! Може, ваша майбутня половинка ходить десь поряд?

БЛИЗНЮКИ. Доведеться проявити ініціативу і почати важливу розмову, навіть якщо робити цього дуже не хочеться.

РАК. Дійте так, як вважаєте за потрібне - це буде найкращим з можливих варіантів поведінки в інтимній ситуації.

ЛЕВ. Не дуже сприятливий день для любовних стосунків. Сьогодні вам потрібен хороший друг, співрозмовник. Бо на душі так багато накипіло, і сумніви, і тривога… А душу вилити нікому…

ДІВА. На особисте життя сьогодні не вистачатиме часу. Шкода… Хоча… Не щастить в коханні - пощастить в грошах?

ТЕРЕЗИ. Зробіть тайм-аут хоч на день. Побудьте на самоті, відпочиньте, подумайте, помрійте…

СКОРПІОН. Не тіште себе думкою, що сьогоднішній флірт завершиться маршем Мендельсона. Просто розслабтеся й отримайте задоволення )

СТРІЛЕЦЬ. Стан вашого здоров'я сьогодні не дуже, час приділити йому належну увагу. А кохана людина, якщо справді кохає, потерпить.

КОЗЕРІГ. Не беріть на себе багато чужих проблем. Навіть якщо це проблеми не чужих людей, а ваших близьких та коханих. Нехай і вони трохи поворушаться )

ВОДОЛІЙ. Побудьте сьогодні удвох, погуляйте разом, сходіть кудись, влаштуйте якесь маленьке змагання чи гру … Урізноманітніть свої стосунки. А якщо ви самотні, просто вийдіть в люди.

РИБИ. Навіть якщо ваша солодка мрія надто далека від реальності, це не означає сидіти склавши руки й похнюпивши носа. Краще буде, якщо ви почнете хоч щось робити заради своєї мрії…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 27 лютого
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами