Ми у Facebook
29.02.2016, 13:40

У Рівному скандал: Саакашвілі намагалися налаштувати проти міського голови Хомка

Принаймні, так пояснив міський голова Рівного Володимир Хомко.
У суботу під час Антикорупційного форуму у Рівному голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі розпочав свій виступ із заяви, у якій зазначив, що форум довелося проводити у Національному університеті водного господарства і природокористування, оскільки це було єдине місце, яке не потребувало дозволу на оренду від міського голови Володимира Хомка. Саакашвілі також висловив сподівання на те, що в майбутньому просити на подібне дозволи не доведеться.

Нардеп з Рівного вимагає покарання для Ані Лорак і Таїсії Повалій

Сьогодні міський голова Рівного Володимир Хомко з цього приводу зібрав прес-конференцію. На ній повідомив, що тільки у неділю дізнався про такі закиди на свою адресу. І почав з'ясовувати, чи зверталася команда Саакашвілі за приміщененям до міської влади. З'ясувалося, що вона цікавилася приміщенням міського Будинку культури у парку імені Шевченка. І заступник директора міського об'єднання парків культури і відпочинку Анатолій Чугуєвець запропонував оренду залу у Будинку культури. Навіть підрахував вартість оренди 2385 гривень за дві години і представники Саакашвілі на таку ціну погодилися. Мали перетелефонувати за годину. Однак цього не зробили. А коли Чугуєвець знову з ними зв'язався, повідомили, що вже знайшли інше приміщення.На підтвердження своїх слів, Анатолій Чугуєвець навів фото смс-переписки з представниками команди Саакашвілі.

На заміну Яценюка Зеленським залишилося три дні


- Я спочатку обурився закидам на свою адресу,
- зізнався Володимир Хомко. - Готовий був виказати Саакашвілі все, що думаю. Тим паче, що симпатизував йому, як політику. Але коли побачив, хто організатори Антикорупційного форуму у Рівному - а це Юрій Плоский та Дмитро Якимець ( Якимець був конкурентом Хомка на виборах міського голови - Ред.), усе зрозумів. Саакашвілі - людина зі східною кров'ю. Видно, йому так сказали, що я не давав дозволу на оренду приміщення. Мені було важливо, що винен у цій ситуації не Саакашвілі. Від серця мені відлягло. Ми пояснили Саакашвілі ситуацію.

Міський голова Рівного назвав цей скандал "примітивною, підлою, політичною провокацією". Заявив, що розуміє одеського губернатора, бо він не знає людей в Україні, які намагаються приєднатися до його команди. І запевнив, що жодній політичній силі не відмовляє у наданні приміщень.

Саакашвілі у Рівному - реакція соцмереж

З'ясовувати ситуацію зі своїм опонентом Дмитром Якимцем Володимир Хомко наміру не має. Вважає, що вибори минули давно і його завдання нині - ремонт дахів, доріг і вирішення інших проблем міста.









На правах реклами