Ми у Facebook
02.03.2016, 15:00

На Рівненщині розслідують скандальне побиття дівчини

Із письмовою заявою про нанесення тілесних ушкоджень до Рокитнівського відділення поліції п’ятого листопада торік звернулася 22-річна жителька Кременця Тернопільської області.
Потерпіла родом із селища Рокитне і нині студентка одного із навчальних закладів міста Кременець. Як пояснила вона правоохоронцям, близько 17 години до її кімнати у гуртожитку ввірвалися троє знайомих панянок із Рокитного. Останні, застосувавши насильство та демонструючи предмет, зовні схожий на пістолет, силоміць вивели на вулицю і заштовхнули до салону автомобіля, який належить одній із дівчат.

У рівнянки шахраї виманили 25 тисяч гривень

Викрадачки привезли свою жертву до кафе-бару, що на 258 кілометрі автодороги «Київ-Ковель» поблизу села Масевичі Рокитнівського району, забравши у неї мобільний телефон. Там, у розважальному закладі, до компанії долучився чоловік однієї з дівчат. Зі слів потерпілої, її побили та замкнули у приміщенні. Вибратися звідти їй вдалося лише завдяки випадковим відвідувачам, які прийшли у кафе. Після цього 22-річна дівчина одразу звернулася до правоохоронців.

Під час проведення слідчих дій працівники Рокитнівського відділення поліції допитали осіб, причетних до події, які свою вину заперечують і запевняють, що дівчину ніхто не бив, пістолетом не погрожував і вона добровільна вийшла на вулицю.

У Рівненському зоопарку відзначатимуть День котів



У подальшому на неодноразові виклики слідчим потерпілої для допиту, остання упродовж двох місяців до Рокитнівського ВП не з’являлася. Її матір повідомила, що дочка перебуває на лікуванні, але медичний заклад вона не може назвати.

За матеріалами відділу комунікації
ГУНП в Рівненській області






На правах реклами