Ми у Facebook
02.03.2016, 18:00

На «Кубку Прикарпаття» з плавання рівненчани здобули 21 медаль

Рівненські плавці вдало виступили на відкритому зимовому чемпіонаті Івано-Франківської області з плавання серед ветеранів «Кубок Прикарпаття». Представники Рівненщини вибороли одразу 16 золотих та 5 срібних медалей.
Змагання відбувалася з 27 по 28 лютого в Івано-Франківську. В ньому взяли участь понад сто учасників з двадцяти областей України. Вікова категорія учасників коливалася від 25 до 85+ років. Всі учасники, без винятку, були нагороджені іменними грамотами та медалями, а найкращі отримали можливість підійняти над головою «Кубок Прикарпаття».

Досягнення рівненських спортсменів:

Олександр Савчук – старший тренер-викладач комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ВП «РАЕС» з міста Кузнецовськ, виборов відразу три золоті медалі на дистанціях в 100 метрів комплексним плаванням, 200 метрів вільним стилем та 200 метрів на спині;

Іван Давидюк – керівник фізичного виховання Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу виборов друге місце на дистанції в 50 метрів на спині, та перші місця в запливах на 100 та 200 метрів;

Валерій Нестеренко – викладач фізичної культури Костопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату здобув 2 золоті нагороди у плаванні на дистанціях 50 і 100 метрів вільним стилем.

Особливий успіх на змаганнях мали працівники Рівненської атомної електростанції. Олеся Осовська – виборола золото на 50 метрах батерфляєм та 100 і 200 метрів комплексного плавання. Євген Зайчик – виборов золоті медалі на дистанціях в 50 метрів вільним стилем та 50 і 200 метрів батерфляєм. Владислав Березюк – здобув срібло на дистанції в 50 метрів брасом та золото на 100 і 200 метрах. Мороз Анастасія – виборола три срібних нагороди на дистанціях в 50, 100 та 200 метрів вільним стилем. Середенко Вікторія – здобула золото на дистанції в 200 метрів вільним стилем.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський ветеран здобув золото на «Кубку Прикарпаття» з плавання

Рівненські ветерани стали кращими на всеукраїнських змаганнях із плавання

Основною метою проведення чемпіонату, була популяризація плавання серед абсолютно різних вікових груп населення. Як відзначив на своїй сторінці у соцмережі Віталій Ліпський, начальник відділ у справах сім’ї та молоді РОДА, подібні змагання чудово сприяють поширенню ідей здорового способу життя, значно підвищують рівень майстерності плавців-ветеранів та допомагають відібрати кандидатів до збірної команди України в категорії «МАСТЕРС».






На правах реклами