Ми у Facebook
02.03.2016, 15:20

У Рівному презентували нову громадську організацію – аполітичну та арелігійну

Сергій Гемберг

Члени організації не обіцяють замінити владу та будувати дороги, але будуть шукати додаткові кошти для реалізації проектів з поліпшення життя у місті.
Поки у новій громадській організації «Простір» лише три офіційно зареєстровані члени: Олександр Ковальчук — начальник управління розвитку торгової марки «Рум'янець», Сергій Гемберг — директор Центрального відділення ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» у Рівному та Надія Гладкевич — генеральний директор ПрАТ «РЕНОМЕ».

Сергій Гемберг став співорганізатором нової платформи взаємодій «Простір»

Також є ще з десяток активістів, котрі планують найближчим часом написати заяви на вступ до організації. Формальним її керівником є Олександр Ковальчук, втім офіційного лідера організація не має.

За словами одного з майбутніх членів організації, рівненського журналіста Андрія Матвіїва, «Простір» від решти громадських організацій міста відрізнятиметься тим, що у ньому займатися пошуком коштів на нові проекти будуть люди, які мають досвід залучення інвестицій, тобто люди бізнесу, котрі вміють рахувати та контролювати гроші.

Гості заходу
Гості заходу


«Основними вимогами до учасників «Простору» є аполітичність та арелігійність. Ми будемо діяти лише в інтересах жителів міста, а не окремих партій чи осіб», – зазначив Олександр Ковальчук.

Олександр Ковальчук
Олександр Ковальчук


Олександр Ковальчук: Я – частина громади Рівного і готовий працювати на її розвиток [+Відео]

Члени організації збираються реалізувати освітні, культурні та інші проекти, які зможуть перетворити Рівне у прогресивне місто світового рівня та ввести його до ТОП-3 найкращих міст для життя в Україні. Наприклад, хочуть реконструювати літню терасу у парку ім. Шевченка під назвою «Зеленька», розробити стратегію розвитку Рівного, як розумного міста – Rivne smart city, яка передбачає електронне управління, в тому числі відкритий міський бюджет, звернення до влади з допомогою електронних петицій тощо. В організації готові надавати допомогу всім, хто має цікаві ідеї з поліпшення життя у місті.

На рівненському парку Шевченка планують заробити більше 1 мільйона

Офіс громадської організації буде розташований на базі Національного університету водного господарства та природокористування. Де саме — стане відомо наступного тижня.






На правах реклами