Ми у Facebook
08.03.2016, 18:30

Турчинов розповів про сьому хвилю мобілізації

За словами секретаря Ради нацбезпеки й оборони Олександра Турчинова, рішення про чергову хвилю мобілізації ухвалять у березні.
Втім, її можуть і перенести, якщо наберуть достатньо людей на військову службу за контрактом. Щоб збільшити кількість контрактників, їм суттєво підвищили зарплату - мінімум 7 тисяч гривень у рядового солдата. А у зоні бойових дій зарплата повинна бути ще більша за рахунок надбавок.

Це призвело до того, що кількість бажаючих служити за контрактом збільшилася.

"Шкодую, що зняв каску не в той момент", - рівненський кіборг Рудя (+ВІДЕО)

"У нас березень є контрольним місяцем для ухвалення рішення стосовно мобілізації. Якщо ми побачимо, що збільшення кількості контрактників відбувається достатньою мірою, щоб забезпечити на необхідному рівні чисельність нашої армії, то ми не поспішатимемо з мобілізацією і не триматимемо її як резерв на випадок активізації агресії з боку РФ", - пояснив секретар РНБО.

ВІДЕО: оркестр зіграв для військових на Рівненському полігоні

Турчинов також нагадав про те, що ще одним резервом є призов на строкову службу в армію. Але призовників не відправлятимуть у зону АТО. Також Турчинов запевнив, що демобілізація відбудеться відповідно до встановлених термінів.

З інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

713 предложений продать или купить БМВ 725 в Киеве и Украине. Ищем на 100 автомобильных сайтах - Automoto.ua






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ