Ми у Facebook
09.03.2016, 11:40

Судам Рівного знайшли інше приміщення (ФОТО)

Зокрема, працівниця Рівненського обласного краєзнавчого музею Галина Данильчук звернула увагу на довгобуд на вулиці Дубенській.
На думку Галини Данильчук, усі суди Рівненщини можна було б переселити сюди у недобудоване приміщення аграрного коледжу, звільнивши приміщення колишньої жіночої консультації на вулиці Драгоманова під художній музей, створення якого не один рік добиваються митці міста.

"Роками стоїть щось грандіознонезавершене біля аграрного коледжу на Дубенській... Чиє? Кому? Коли? Що? Одні запитання... А суд би там розмістити можна було б.. і підвали вже є... Всі три суди в одному місці були б... А на Драгоманова - Художній музей!" - написала Галина Данильчук у соцмережі Фейсбук.

Реальна зарплата на Рівненщині знову знизилася

Ідею Галини Данильчук підтримали й інші дописувачі. Один з них - Казимир Хитрий - навіть запропонував влаштовувати пікети і маніфестації:

"Такі варіанти вже звучали ! Розумно, толково ! А всі " найкращі у світі демократичні українські суди" - ТУДИ ! А на Драгоманова - ХУДОЖНІЙ МУЗЕЙ ! Однозначно ! Крапка ! Збираємо підписи, маніфестації, пікети - ЗА ХУДОЖНІЙ МУЗЕЙ у Великому 220-тисячному обласному центрі - місті Рівному !!"










На правах реклами