Ми у Facebook
10.03.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 11 березня

На що натякають зірки закоханим, одруженим і поки що вільним знакам зодіаку?
ОВЕН. Невдалий день для особистого життя. Притримайте свої бурхливі емоції. Бо вони можуть образити близьку людину і навіть зруйнувати ваші стосунки.

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні вашу скромну персону будуть розглядати виключно як об'єкт сексуального бажання. Не подобається зайва увага? Спробуйте знайти в цьому й позитивні сторони )

БЛИЗНЮКИ. Ідеальний день та вечір для дружніх вечірок, сімейних свят, романтичних побачень і знайомств.

РАК. Якщо вас засмучує тимчасове затишшя і самотність, то знайте, що сьогодні є реальна ймовірність змінити ситуацію. Але для цього треба хоч трохи поворушитись.

ЛЕВ. Якщо сьогодні ви не будете обережні, особливо в чужому ліжку, то у вашому житті можуть намітитися небажані зміни...

ДІВА. Якщо потягне на сексуальні експерименти, починайте з чогось не дуже сміливого і ризикованого.

ТЕРЕЗИ. Не варто пред'являти надто вже завищені вимоги до коханої людини. Навчіться просто не помічати всяких дрібних недоліків.

СКОРПІОН. Не накручуйте себе даремно. Думайте головою. Сильні почуття можуть виявитися швидкоплинними, як мильна бульбашка.

СТРІЛЕЦЬ. Саме час діяти й розширяти коло свого спілкування. Чим краще вам це вдасться - тим вища ймовірність романтичного знайомства.

КОЗЕРІГ. У вашому особистому житті може настати затишшя. Може, воно й на краще. Займіться чимось кориснішим, ніж гонитва за примарним щастям.

ВОДОЛІЙ. На декого чекає чимала кількість приємних зустрічей і багатообіцяючих знайомств.

РИБИ. Сьогодні ви можете зустріти або просто згадати своє старе кохання. Може виявитися, що ваше серце зовсім не заіржавіло і згаслі почуття розгоряться з новою силою.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 10 березня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами