Ми у Facebook
10.03.2016, 07:40

Рівнянка стала популярною у три роки

Маленька мешканка Рівного Євангеліна ШМІД та її мама Наталя тепер знають відповідь на запитання:"Як стати успішною у три роки?". Фото дівчинки на обкладинці модного журналу стало початком її шляху у світ краси
Мама Євангеліни Наталя — юрист обласного Бюро технічної інвентаризації. Вона – доволі активна людина, і бути просто тихою домашньою мамою, яка просто перебуває у декретній відпустці, їй не дуже цікаво. Тож вона намагається обом своїм дітям – 12-річному Дмитру і трирічній Євангеліні – дати спробувати себе у різних іпостасях, залучаючи до участі у різних конкурсах, змаганнях тощо. Так, нещодавно Дмитро Шмід став одним з переможців конкурсу "Зворушливі вірші про Україну", який проводив портал OGO.ua. А фото маленької Євангеліни прикрасило обкладинку журналу "Вітаємо!" Тоді ніхто й не міг подумати, що дівчинка з обкладинки так приверне до себе увагу.

– Євангеліну почали запрошувати на найрізноманітніші всеукраїнські конкурси й фотосесії у журналах, – розповідає її мама Наталія. – Загалом ми отримали близько десятка запрошень: на Всеукраїнський фестиваль дитячих талантів "Обдаровані діти України", свято дитячої моди і таланту "#KIDS #FASHION #SPRING 2016", на всеукраїнський конкурс для дітей моделей "Best kids model Ukraine", на конкурс краси і талантів "Міні-Міс і Містер Миколаїв 2016", на конкурс "Принц і Принцеса Країни 2016", на всеукраїнський конкурс "Міні-міс блондинка", національний фестиваль моди і таланту "Міні-топ-модель України 2016" тощо. У двох конкурсах вже й взяли участь. Так, Євангеліна стала першою віце-міс конкурсу "Найкрасивіші україночки-2016", який відбувся у Житомирі. Вона була наймолодшою учасницею і змагалася з п'яти-, шестирічними дітьми з різних регіонів України. Потім був всеукраїнський конкурс "Найстильніші україночки", який теж проходив у Житомирі. На ньому Євангеліна отримала звання "Міні-міс "Найстильніша україночка". Окрім конкурсів, доньку запросили ще й на показ дизайнерського дитячого одягу у Київ. У ньому має брати участь донька співачки Віри Брєжнєвої. Також маємо запрошення на реаліті-шоу "Model Camp.Дети".



Євангеліні, каже мама, дуже подобається брати участь у конкурсах і показах. Але, оскільки запрошень на них вже багато, на який саме поїхати, вирішують батьки. Наталію Шмід тішить, що донька не боїться сцени, подіуму, великої кількості людей. Втім, мама не прагне, щоб донька присвятила життя індустрії краси.

– Просто зараз це цікаво і мені, і доньці, тому й бере вона участь у конкурсах та показах. А я, надивившись на це все, задумалася над тим, щоб собі створити щось гарне для жінок і дітей, - каже Наталія Шмід.

Мирослава ОПАНАСИК.






На правах реклами