Ми у Facebook
10.03.2016, 19:20

Творці “Сватів” покажуть новий серіал “Родичі”

На каналі "1+1" 14 березня - чергова телепрем'єра від Студії "Квартал 95" Це історія про непрості стосунки близьких родичів.
– "Родичі" – це інша історія, більш драматична, на відміну від наших комедійних і улюблених глядачами "Сватів". Це історія стосунків кровних родичів, із якої колись пішли тепло та близькість, – прокоментував режисер Андрій Яковлєв. – У "Родичах" є над чим і посміятись, і призадуматись. Для мене це історія про вибір чоловіка. Про те, як інколи важко розірватись між кар'єрою та сім'єю. Чоловіки часто ховаються за відмовку, що їхня постійна зайнятість на роботі – це все заради сім'ї і дітей. А коли діти підростають, з'ясовується, що їм було необхідно зовсім інше: турбота та участь у їхньому житті. Наш серіал "Родичі" – про пошук здорового балансу у житті кожної людини між кар'єрою і родиною, між часом та увагою, яку необхідно розумно і гармонійно розподіляти".

Цікаві факти про Аліну з серіалу “Хазяйка”

Зйомки серіалу "Родичі" відбувалися влітку й восени 2015 року. Над серіалом працювала велика творча команда студії "Квартал 95". Продюсери проекту – Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Борис Шефір та Сергій Шефір, інформує tsn.ua.



За сюжетом до заслуженого пенсіонера Воропаєва в день його 67-річчя приїжджають дорослі сини зі своїми сім'ями. Спочатку Михайло Іванович дуже зрадів. Дружина Михайла Івановича померла приблизно 10 років тому, діти роз'їхались ще раніше. Але потім чоловік починає розуміти, що обійми синів та їхніх дружин – це лише оболонка, під якою ховаються багато років натягнутих відносин. Та й у родинних стосунках братів Ігоря та Сергія не все гаразд. До них приєднується і старша дочка Леся, у якій теж повно проблем. Батько великого сімейства бачить, що його діти не виправдовують надій. І ось талановитий інженер Михайло Воропаєв вирішує розібратися у складній мікросхемі сімейних відносин.



Головні ролі в серіалі "Родичі" (рос. “Родственнички”) зіграли Олександр Феклістов (голова родини пенсіонер Воропаєв), Дмитро Суржиков (середній брат Ігор), Джемал Тетруашвілі (молодший брат Дмитро), Віра Кобзар, Віталій Іваненко, Олеся Жураковська та Катерина Кістень.



Прем'єра серіалу "Родичі" на "плюсах" у будні о 21:00 з 14 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
В Україні покажуть британську версію серіалу "Війна і мир" (+ФОТО)






На правах реклами