Ми у Facebook
10.03.2016, 21:00

Фірмові рецепти приготування тіста для піци від рівнянок

Своїми секретними рецептами рівненські господині ділилися в соцмережах.
Піца протягом багатьох років є улюбленою стравою багатьох рівнян та й готувати її не так уже й важко. Головне у цій справі - знати хороший рецепт приготування тіста. Кількома перевіреними поділилися рівнянки у соцмережах. Спробуйте і ви:

Діана Притула:"Я роблю по такому. Виходить тоненька і хрустка."

Ингредиенты: 175 г муки, 1/4 ч .л. соли, 1 ч. л. сухих дрожжей, 125 мл теплой воды, 1 ст. л. оливкового масла

Способ приготовления: Перемешать муку, соль и дрожжи. Соединить в отдельной емкости масло и воду. Влить жидкость в мучную смесь и замесить однородное тесто. Переложить на стол, посыпанный мукой и месить тесто 2-3 минуты.

Переложить тесто в миску и смазать оливковым маслом. Накрыть миску пищевой пленкой и поставить в теплое место на 30-40 минут, или пока тесто не увеличится в объеме в 2 раза.

Затем снова нужно помесить в течение 1-2 минут. Раскатать тесто в круг на присыпанной мукой поверхности и положить на смазанный маслом противень. Сделать небольшие бортики и наполнить начинкой по вкусу."

Оля Ярмольчук
Інгредієнти:
25 гр дріждів,
500 гр борошна,
250 гр води,
2 ч.л. солі і стільки ж цукру.

Приготування:
Дріжді розтерти з цукром та невеликою кількість води,готову суміш влити в суміш борошна і солі,сюдиж додати решту води,вимішувати ложкою,потім додати 3 ст.л.олії і замісити руками. Далі в тепло мінімум на пів годинки,коли підніметься я ділю на двоє і розкачую,при розкачуванні вбере ще трохи борошна на око,в мене виходить дві великих і дуже тоненьких піцци !!! Удачі

Надежда Штенько: "Тісто, яке замішує хлібопічка в мене. Дуже класне"

Інгредієнти:
1,5ч.л. олії
320 мл води
2ч.л. солі
640 г борошна
7 г сипучих дріждів.

Надя Вишнюк: "Виходить пухка і дуже смачна ☺"

Тісто для піци, склад:
Борошно — 4 склянки
Вода — 1 склянку
Дріжджі — 40 грам
Рослинна олія — 1 столова ложка

Приготування:
У зручній глибокій мисці розчинити дріжджі в 1 склянці теплої води і залишити на 10 хвилин. Після додати 1 столову ложку рослинного масла й 4 склянки борошна. Вимісити і залишити підходити на 30 хвилин (поставити в тепле місце і накрити рушником). Тісто збільшується в об’ємі в два рази і виходить м’яке і круте.

Далі, розкочуєте пласт і викладаєте соус і начинку. Тісто для піци готово. Духовку попередньо розігріти стандартно до 180 градусів і випікати, залежно від товщини тіста (якщо тісто тонке, то 8-12 хвилин, якщо товсте, то всі 30 хвилин).

Юлія Демченко

Інгредієнти:
стакан муки
2 ст.л олії
пів стакана теплої води з розведеними сухими дріждями
щіпку солі.

Смачного!

За матеріалами спільноти "ВИЛКА - мікс"

Статті до теми:

Смачна піца в домашніх умовах: рецепт читачки "ОГО"

Як приготувати смачний шашлик в духовці

Рецепт від читачки ОГО: домашній батон за 30 хвилин





На правах реклами