Ми у Facebook
10.03.2016, 22:00

Як пережити розлучення і стати щасливою

Пропонуємо кілька дієвих рекомендацій.
Напевно чи не кожна з нас мріє про ідеального чоловіка, того, хто б цінував, був вірним, щирим, уважним... Але ідеальних людей не буває і досить часто на зміну омріяному принцу приходить звичайний чоловік зі своїми плюсами та масою мінусів і тут усі плани руйнуються...

Насправді, розлучення - уже далеко не нонсенс у сучасному суспільстві і, мабуть, нормально, коли люди, які не змогли зжитися разом, розходяться, а не доживають ці дні, псуючи життя і собі і своїм близьким. Але, якими б не були стосунки, осад від нещасного кохання дуже часто залишається назавжди. То як все ж пережити розлучення і відновити втрачене відчуття щастя?

ПРАВИЛЬНІ ДУМКИ
Не сумуйте за тим, що ви більше не разом, а будьте вдячні за те, що у вас взагалі були ці щасливі моменти. Не думайте, що ви даремно витратили час на відносини зі своїм колишнім. Ви стали більш досвідченіші і розумніші, а відтак зможете побудувати більш вдалі і міцні відносини з іншим чоловіком.

Не думайте, що ваш колишній - це єдиний чоловік, який любив вас і вважав вас красивою. Насправді навколо вас багато людей, які б хотіли бути з вами поруч.



ІНША КОМПАНІЯ
Чоловіки - це не головне в житті. У вас ще є друзі, родина, хобі та інтереси, які роблять ваше життя повним та цікавим. Якщо більшу частину часу ви проводили зі своїм чоловіком, то після розлучення у вас з'явився шанс більше часу приділити собі і своїм захопленням. Постарайтеся з користю проводити свій вільний час. Почніть новий проект, сходіть кудись з друзями і робіть все, що вам хочеться і на що раніше у вас не вистачало часу.

КРОКИ НАЗУСТРІЧ ЗМІНАМ
Для початку постарайтеся уникати будь-яких контактів з вашим колишнім. Не дзвоніть йому, не пишіть СМС або електронні листи, не мучте себе помилковими надіями про те, що все ще можна виправити і відновити відносини. Так буде тільки тяжче пережити розставання.

БУТИ ЗАЙНЯТОЮ
Щоб швидше забути свого колишнього, можна зайнятися спортом і спалити зайву енергію. За допомогою фізичного навантаження ви зможете дати вихід своїй злості і розчаруванню, підвищите свою самооцінку, підсилите вироблення ендорфінів - гормонів радості і впораєтеся зі своїми тривогами.



ВІДКРИТІСТЬ
Щоб швидше пережити розлучення, постарайтеся не тримати в собі свої емоції. Поговоріть з близькою подругою або з кимось із рідних і поділіться своїми думками і почуттями. Постарайтеся виходити в світ і насолоджуватися життям. Візьміть з собою друзів і чи рідних і зробіть те, що вам хочеться.

ЗМІНИ
Коли ми розлучаємося з коханими людьми, то багато часу проводимо в спогадах і роздумах про відносини з ними. Чому б не витратити цей час на щось інше? Візьміть вихідні або відпустку і вирушайте туди, куди завжди хотіли з'їздити. Ніщо так не допомагає забути минуле, як подорож по нових місцях і знайомство з новими людьми.

Пережити розлучення багатьом допомагає зміна іміджу. Запишіться в салон, кардинально змініть зачіску, колір волосся, змініть стиль...

Ну а якщо вищеперелічені методи не допомагають, відвідайте церкву, дитбудинок, інтернат... Перебування в таких місцях точно допоможе вам зрозуміти, що не все так погано і життя може бути яскравим, незважаючи ні на що.

Статті до теми:

Як різниться ставлення до стосунків у чоловіків та жінок

У чому причина депресії?

Пережити зраду і залишитися разом. Чи можливо це?! [+Фото]

Чоловіча та жіноча зрада: у чому різниця?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ