Ми у Facebook
11.03.2016, 21:00

Чи справді льон допомагає схуднути: з досвіду рівнянок

Своїми думками з приводу втрати ваги за допомогою льону рівнянки поділилися у соцмережах.
Схуднення - проблема, яка турбує багатьох жінок і шляхів її вирішення на сьогоднішній день безліч. Одним із популярних є вживання льону. Але чи справді льон має чудодійні властивості і допомагає позбутися зайвої ваги? Своїм досвідом рівнянки ділилися у соцмережах:

Оля Охремчук: "Я пробувала. Дійшла висновку, що для того щоб схуднути потрібно брати себе в руки і менше їсти. А льон не зашкодить для роботи шлунку. Та з ним гратись мені не сподобалось. Запарювати - дуже марудно. Сирим жувати - на зубах пісок тріщить. Промити - у мене не дуже виходило бо він лизявий. Правда я льон купляла на базарі. Кажуть в аптеці він чистіший. Ще на блендер можна збити і на хліб мазати , та я не пробувала. Короче мені не сподобалось. Для схуднення мені більше підходить натощах стакан води з медом і після 6 не їсти."

Люда Сарговська: "Я запарюю і зранку п'ю, очищає шлунок, якось бадьоріше себе почуваю."

Людмила Кирчук: "Я пила льон з кефіром натщесерце. Схудла на 12 кілограм, але думаю це не із-за льону, а через те, що правильно харчувалась + хоча б елементарні фізичні вправи+ пила дуже багато води.. мені здається що все в комлексі допоможе)

Анна Куклюк: "Лляна олія ото дійсно класно для схуднення, вона продається в аптеці. Вона досить калорійна і менше хочеться їсти."

Віка Яремчук: "Я льон п'ю просто для профілактики, а мама для схуднення, вже є результат -5 кг. Потрібно з вечора залити 1 ст. л. на 150 мл кефіру і пити чи їсти це на голодний шлунок, а потім ще 30 хв нічого не їсти."

Жанна Агузаренко: "я пила - не помогло для схуднення(("

Катя Бестюк: "Обережно треба з ним, там протипоказання є."

За матеріалами спільноти "ВИЛКА - мікс"

Статті до теми:

Вчені визначили найефективніший фрукт для схуднення

Як сон впливає на схуднення: висновки фахівців

На замітку рівнянкам: 10 секретів швидкого схуднення

Чому дієти не допомагають схуднути?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ