Ми у Facebook
12.03.2016, 14:00

Рівнянка отримала Орден Королеви Анни [+Фото]

Засновницю весільного салону і ТМ InnaMorato та високопрофесійного дизайнера України рівнянку Інну Борунову нагородили найвищою суспільною нагородою України - міжнародним Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни».
Орден на срібній зірці і іменний диплом був вручений за щоденну високопрофесійну роботу, високу національну гідність і сумлінне служіння Україні. І це все незважаючи на свій молодий вік, (лише 27 років) Інна Вікторівна добилася неабияких успів а головне довела, що гідна королівської честі.

Офіційна церемонія вручення нагород відбулася в Державній Резиденції Президента України - Малому Маріїнському Палаці. Цією почесною нагородою вона була удостоєна рішенням Президії міжнародної програми «Лідери ХХІ століття» за підтримки Президента України.

Ранкова кава: весільні сукні InnaMorato – вибір без компромісів

Орден на срібній зірці - нагрудний. Крім того, комплект ордена включає іменний диплом лауреата, виконаний українською та французькою мовами, оздоблений стрічками з національними кольорами України та Франції,та дорогою багетною рамою.

На сорокавосьми променевій сферичній зірці, де промені умовно символізують кількість життєво - активних років Анни Ярославни, на окремому параболічному еліпсі розміщено барельєф Королеви обвитий лавровим вінком та стрічками. На нижній - логотип підпису Королеви старослав'янськими літерами, що значать АННА РЕГІНА - АННА КОРОЛЕВА, на верхній - напис французькою мовою, «Ma mort na pas errete ma vie» , що перекладається, «Моя смерть не зупинила моє життя».

Ця композиція увінчана королівською короною оздобленою штучними діамантами, вкрита золотом 999 проби та прикрашена перехрещеними стрічками в національних кольорах України та Франції. З правого боку від центру - геральдичний щит з гербом Ярослава Мудрого, зліва - щит французьких королів з ліліями.









На правах реклами