Ми у Facebook
12.03.2016, 20:30

Любовний гороскоп на 13 березня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних стосунках?
ОВЕН. Можливо, сьогодні вам доведеться довго, нудно (але зрештою успішно) надолужувати згаяне у вашому особистому житті.

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні у вашому сімейному житті або з вашою коханою людиною можуть статися несподівані чи незрозумілі для вас події. Не лякайтеся даремно )

БЛИЗНЮКИ. Ваша душа попросить справжнього свята і відпочинку. А кохана людина допоможе.

РАК. Зірки рекомендують вам рахуватися з думкою вашої половинки, бо в кінцевому підсумку все, що ви робите у вашому особистому житті. ви робите для неї.

ЛЕВ. Сьогодні ваша пасія може засумніватися у своїх почуттях до вас. Від вас зараз залежить все і навіть більше!

ДІВА. Можливо, саме сьогодні ви зрозумієте, наскільки безвідповідально ставитеся до свого особистого життя, і навіть захочете щось в цьому змінити.

ТЕРЕЗИ. Постарайтеся тактовно пояснити вашій коханій людині, що ви зараз потребуєте повноцінного відпочинку, спокою та міцного сну.

СКОРПІОН. Не виключені помилки та непорозуміння під час спілкування з вашою коханою людиною. Добре, якщо ви обоє розумні люди…

СТРІЛЕЦЬ. Сьогодні ви відчуєте до вашої коханої людини стільки ніжності, що аж самі себе злякаєтесь ))) Невже ви на таке здатні?

КОЗЕРІГ. Натякніть коханій людині про свої очікування від неї, бажання та мрії. Бо якщо будете мовчати, бажаного не дочекаєтесь)

ВОДОЛІЙ. Сьогодні у вас може з'явитися несподіваний конкурент. І все одно ви кращі. Доведіть це, але зробіть це непомітно.

РИБИ. Терміново зробіть що-небудь, проявіть хоч якусь ініціативу, бо ваша симпатія з нудьги може закохатись в когось іншого!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 12 березня
Позитивний гороскоп на 2016 рік

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eSJ-5ttFxsKksEQEW2Mdv-As0F3IHL38z_z7I1KKRc4/edit?usp=sharing





На правах реклами