Ми у Facebook
14.03.2016, 15:40

Мешканець Дніпропетровська поскаржився на рівненських поліцейських

Мовляв, не віддають йому його автомобіль і ще й хамлять.
- Я раніше проживав у Рівному, тепер - мешканець Дніпропетровська, - розповів ОГО ображений на поліцію Віктор Стецюк. - І залишив свій автомобіль "Шевроле кобальт" своїй дівчині у Дніпропетровську. А вона без мого відома чотири місяці тому дала його нашому спільному другу у Рівному. Я попросив автомобіль повернути. Але він відмовився. Тоді я пригрозив, що поскаржуся на його шахрайські дії в поліцію. Тоді друг залишив автомобіль під управлінням поліції на вулиці Пушкіна у Рівному. І віддав документи на авто поліцейським. Зробив це минулої суботи. Я приїхав за автомобілем. Однак поліцейські мені його не віддали. До того ж нахамили. Тож я хочу знати, чому не можу забрати свій "Шевроле".

На Рівненщині з колодязя дістали труп

Ситуацію прокоментувала прес-офіцер віддіду комунікації Головного управління Національної поліції у Рівненській області Любов Гуда:

- Матеріали по цій справі перебувають нині на розгляді поліції. Автомобіль п.Стецюку поліція зможе віддати після закінчення перевірки і прийняття процесуального рішення. Перевірка може тривати до десяти днів. Якщо п. Стецюк з цим не згоден і вважає, що має право забрати всоє авто, може звернутися на прийом до начальника чи заступника міськвідділу поліції Рівного.

На Рівненщині самогубець прострелив собі груди

Так виглядає "Шевроле кобальт"
Так виглядає "Шевроле кобальт"







На правах реклами