Ми у Facebook
14.03.2016, 16:00

18 тур Прем'єр-ліги України: гол Чачуа для «Динамо» та шедевр Тотовицького для «Чорноморця» [+Відео]

Відразу кілька уродженців Рівненщини відзначилися у черговому турі української Прем’єр ліги з футболу. Так, Амбросій Чачуа провів м’яч у ворота Олександра Шовковського, Андрій Тотовицький забив «сухий лист» у ворота «Чорноморця», а Михайло Сергійчук був надзвичайно активним у грі проти «Металіста.
Відкривала 18 тур чемпіонату України у найсильнішому вітчизняному дивізіоні гра у Львові, в якій місцеві «Карпати» приймали київське «Динамо». Перший м’яч у поєдинку провів рівненчанин Амросій Чачуа, який вивів на 28-й хвилині зелено-білих уперед. Щоправда, у другому таймі більші іменитий клуб зі столиці зумів переломити хід поєдинку та, забивши два голи, здобув загальну перемогу з результатом 2:1.

Після цієї перемоги та фіаско "Шахтаря" у матчі проти дніпропетровського "Дніпра" у неділю, 13 березня, динамівці зуміли піднятися на першу сходинку турнірної таблиці. Тепер вони на три очки випереджають гірняків.

Тим часом "Карпати" залишилися на сьомому місці.



Ще один представник Рівненщини в Прем’єр-лізі – Андрій Тотовицький – у складі луганської «Зорі» здобув надпереконливу перемогу над «Чорноморцем» з Одеси з рахунком 4:0. Другий м’яч у матчі Андрій провів прямим ударом з кутового вже на 13 хвилині свого перебування на полі.



«Карпатівець» Михайло Сергійчук допоміг ужгородській «Говерлі», де перебуває зараз в оренді, переграти харківський «Металіст» з результатом 1:0. Сам рівненчанин на протязі всього поєдинку міг кілька разів примусити капітулювати голкіпера суперника, одного разу його удар на себе прийняла поперечина, іншого – він не зумів переграти в очній дуелі воротаря суперника. Нарешті, на 52 хвилині Сергійчук не реалізував пенальті, яке сам же й заробив. Але, в підсумку, мінімальної переваги у рахунку вистачило «Говерлі» для першої у весняній частині перемоги.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський квартет не допоміг «Карпатам» у грі проти «Волині»

Рівненчанин Чачуа зіграв тайм у складі збірної України

На підбірки голів у «великому футболі» пропонуємо читачам ознайомитися з голами ще одного представника Рівненщини, щоправда у «футболі малому». Олександр Бондар, який захищає зараз у чемпіонаті Польщі з футзалу кольори «Ред Девілс» (Хойніце), провів у 18 турі відразу 5 голів у ворота «ГАФ Омеги». Загальний рахунок поєдинку - 6:1 на користь клубу Бондаря.








На правах реклами